Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
Ale i tak sie moze wymieszac - wiem z doswiadczenia;-)
Ale nawet gdyby to raczej nasienie nie ma wplywu na wyniki testu...
wymieszac to sie wymiesza ale tak jak Macku mowi wplywu miec nie powinno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale i tak sie moze wymieszac - wiem z doswiadczenia;-)
Ale nawet gdyby to raczej nasienie nie ma wplywu na wyniki testu...
widzę że coraz więcej z nas ma tu problem z wytrzymaniem do niedzieli;-)

Tobie to latwo powiedziec- masz termin PO niedzieli... A my mamy Przedhehe ja czekam do niedzieli![]()

jakie 4? @ ma (nie) byc w sobote...

a co jadlas jak zaszlas z corcia w ciaze pamietasz?
ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie![]()
czesc, no to w srode za tydzien ide na HSG. Zobaczymy co to bedzie. Położna powiedziała,że dostane zwolnienie szpitalne i potem jeszcze kilka dni wolnego
![]()
Witajcie dziewczynymogę się do Was przyłączyć? również jestem staraczką by zostać mamą 2010
może kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą mężatką, byłam już raz w ciąży ale niestety nasz Aniołek odszedł od nas. Teraz jesteśmy gotowi znów zacząć starania. Pisałam na wątku również o staraniach 2007 - 2008- 2009 -2010 ale nikt tam chyba nie działa a u Was rozmowa toczy się pełną parą
![]()
Dziewczyny jak sprawdzic czy ta owulka była?
Jakies badanie???
Aguś, idę 25 go na wizytę z badaniem, teraz tylko chwilkę pogadaliśmy i przepisał mi lutkę.Rybko,jak u Ciebie po wizycie?
to moje ulubione imię dla córci:-)
a jak Ty sie czujesz Tosiuniu Kochana?????
do tego cycyole bolą tak z boku i do środka ale nie az tak bardzo jakoś 

no ja czekam do jutra i mam nadzieje ze nic mnie nie zaskoczy. jutro mam dostac @ i wierze ze nie przyjdzieTobie to latwo powiedziec- masz termin PO niedzieli... A my mamy Przed![]()

Aguś, idę 25 go na wizytę z badaniem, teraz tylko chwilkę pogadaliśmy i przepisał mi lutkę.