reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

maćku jak Ty to robisz, ze wszystkie cytaty masz w jednej odpowiedzi?
Obok "cytuj" jest plusik. Kikasz, gdy chcesz na tego posta odpowiedziec. W osotnim poscie, klikasz cytuj, albo na samym dole "odpowiedz":tak:
Macku poczekaj jeszcze nic nie wyrokuj plissss:tak:
No czekam!!!!!!! I sie rana nie moge doczekac!!!!!!!!:growl:

no tak ja też staram się zawsze to robić, bo ojawy u siebie to znajduję nawet teraz kiedy raczej nie ma na to szans;-)
Spokojnie kochana jeszcze masz trochę czasu przed sobą...
To ze mna nie jest tak zle;-) W zeszlym cyklu, w ktorym wiedzialam, ze owulki nie bylo, nie mialam absolutnie zadnych objawow!:tak: (choc malenka iskierke nadzieji owszem...)

reklama
a kiedy bedzie go widac???
no na suwaczka to nie wiem kiedy doleci, a do mnie to chyba w następnym cyklu już:-D

jakiś bład jest, bo spróbowałam z innym tłem i też nie wstawia mi ani boćka, ani butelki ani maleństwa na chmurce...moze kiedy indziej sie uda...na razie będe miała gwazdki,,,one to taki gwiazdki z nieba, moje marzenia:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obok "cytuj" jest plusik. Kikasz, gdy chcesz na tego posta odpowiedziec. W osotnim poscie, klikasz cytuj, albo na samym dole "odpowiedz":tak:

No czekam!!!!!!! I sie rana nie moge doczekac!!!!!!!!:growl:

To ze mna nie jest tak zle;-) W zeszlym cyklu, w ktorym wiedzialam, ze owulki nie bylo, nie mialam absolutnie zadnych objawow!:tak: (choc malenka iskierke nadzieji owszem...)
wierze wierze

śliczna Olusia tez taka chce

Lena - a moze zrob betke? a najlepiej to poczekaj do poniedzialku, jak @ nie przyjdzie to zatestuj, juz wiele razy czytalam ze dziewczynom dopiero po 5-7 dniach od terminu @ wychodzily blade kreski....

Toska - mam nadzieje ze ta sennosc to objaw ciazy
u mnie co miesiac ciazowe objawy, kazdy inny a jakos ciazy nie bylo..... raz bol sutkow, innym razm bol piersi po bokach, sennosc mialam teraz i jak widac u mnie nici wiec w tym miesiacu nawet nie bede u siebie nic doszukiwac

co do objawow to ja sie juz boje zebym sobie nie wmowilaa poza tym wlasnie zaczely mi sie FERIE i mam 2 tygodnie laby... (no od pracy, ale w domu remont)

ale fajowo ja tez tak chce
LENA_R pozwól że się wtrące mi test 1 wyszedł negatywnie robiłam jakieś 5 dni przed @ potem słaba krecha wyszła w dzień @ a po terminie nie pamiętam jakoś tak tydzień po wyszła już widoczna ładnie.

Oliwcia ale sie ceisze ze tak szybko Ci sie udalo Kochana

no na suwaczka to nie wiem kiedy doleci, a do mnie to chyba w następnym cyklu już:-D
na pewno doleci trzymam kciuki i wierze ze tak bedzie Kochana :tak::-D:-):laugh2:

znowu gdzieś polazły????

ja też dziś załatwiłam...ciesze sie ogromnie, ze jest week:-D
w poniedziałek i wtorek też luzik, bo mam szkolonko:-D

oj to masz fajowo, a weekendy to ja uwielbiam oj uwielbiam:tak::-)

Ja jestem. Teraz Wasza kolej, zeby cos napisac:-p
Macku czy widzialas moj wykresik na 28 dni??? czy mozesz cos o nim powiedziec- jak dla mnie to ta tempka jakas dziwna:eek:

a jak moge dodac link wykresu do bb???? ---- juz dodalam :-) hehe proste tylko trzeba przeklikac :tak:

ja rzeczywiście na chwilę zwiałam do łazienki, kompu kompu zrobiłam i zdązyła przed dzieciakową porą kąpieli :-D mieszkamy w ostatnim mieszkaniu w bloku i jak się dzieci kompią to dla nas fazy nie starcza:-D

Macku czy widzialas moj wykresik na 28 dni??? czy mozesz cos o nim powiedziec- jak dla mnie to ta tempka jakas dziwna:eek:

a jak moge dodac link wykresu do bb????
Teraz trudno cokolwiek powiedziec - Poczekaj jeszcze ze 3 dni. Jesli temperatura bedzie rosla, to byc moze owulka jednak byla.
Choc ja np w zeszlym cyklu owulki nie mialam, a faze wyzszych temeratur owszem.
A gdzie mierzysz sobie tempke?

Dziewczyny, pomocy...
Jak się wstawia suwaczki?? :zawstydzona/y: Bo ja nie mogę sobie poradzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u góry w szybkim menu masz edytuj sygnatę, tam jest takie okienko jak do odpowiedzi na forum, wstawiasz tam skopiowany link(adres) (pierwszy gdy suwać robiłaś na babyboom), na samym dole jest podgląd sygnatury i zapisz zmiany:tak:

jak coś jest niejasne to pytaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry