• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Betusia czy pamiętasz, która staraczki idzie na badanie prolaktyny?

nie nie pamietam

Dobry wieczór :-)

wieczó wieczór jak tam nocny driver????:-)

po jakich wątkach chodzicie jak Was tu nie ma:sorry::-(

co sie odezwe to juz znikacie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dobra to ja zmykam... bede snic o malym bobasie :-p:zawstydzona/y: moze go sobie wysnie wreszcie :zawstydzona/y:
buziaczki trzymajcie sie cieplutko kochane staraczki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam dziewuszki:-)
wczoraj mialam gosci wiec nie bylo mnie na forum ale dzsi staram sie nadrobic i czytam, czytam,czytam...:szok:a u mnie ok narazie cisza:-)rano mnie chyba zemdlilo:szok::eek:

Cześć dziewczyny, ja przeżywam katusze z powodu CLO czuję się po nim fatalnie! Juz nie wiem co mysleć chcę mieć dziecko, ale nie chcę się pochorować, a ja czuję sie jakbym miała zaliczyć zgon. Ktoś wie czy mozna przestać brać po 3 tabsach. Jestem wściekła na mojego ginia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek:

A po za tym Dzień Dobry!!!

Ewelinka nie trzymaj nas w niepewności...... bo ja juz mam miejsce na fluidki od Ciebie !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny, ja przeżywam katusze z powodu CLO czuję się po nim fatalnie! Juz nie wiem co mysleć chcę mieć dziecko, ale nie chcę się pochorować, a ja czuję sie jakbym miała zaliczyć zgon. Ktoś wie czy mozna przestać brać po 3 tabsach. Jestem wściekła na mojego ginia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek:

A po za tym Dzień Dobry!!!
Ja nigdy tego nie bralam:no:
A czemu on Ci to zapisal?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry