• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja wiem, że mówi się podwójne szczęście, ale ja już stara dupa jestem i nie wiem czy przy dwójce bym wyrobiła ;-)
Syn powiedział, że byłoby fajnie. Jedno dla mnie, jedno dla niego :-D
super a jeszcze 2 dziewczynki jak w niebie

No to rośnij sobie z fasolką i do napisania!!!
no wlasnie przytulmy ja oby fasoleczki jej rosly zdrowooooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej.

U mnie dziś 30dc,czyli 2 dni po spodziewanej @. Rano dostałam plamienia,więc pewnie się rozkręci. Kolejny cykl przed nami.

Całuję!

tulam i trzymam kciuki,z eby sie udało:tak:

Dzien dobry!
U mnie rowniez koniec zludzen - tempka opadla na maksa... :-(

tez tulam i trzymam kciuki:tak:

Cześć dziewczyny, ja przeżywam katusze z powodu CLO czuję się po nim fatalnie! Juz nie wiem co mysleć chcę mieć dziecko, ale nie chcę się pochorować, a ja czuję sie jakbym miała zaliczyć zgon. Ktoś wie czy mozna przestać brać po 3 tabsach. Jestem wściekła na mojego ginia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek:

A po za tym Dzień Dobry!!!

Ja brałam clo 4 miesiące i niestety nie miałam skutkow ubocznych a bierzesz jakies inne leki oprócz clo? Pomimo, ze mozesz zajsc w ciąże Twoj lekarz przepisując clo zrobil to dlatego, zeby wystymulować u Ciebie większą ilość pęcherzyków prawidłowych do zajścia w ciążę przez co umożliwia Ci większe prawdpodobieństwo zajścia w ciążę- nawet mnogą.

Jeżeli masz takie skutki uboczne a nie bierzesz innych leków po których moglabys miec tez skutki uboczne to odstaw go , to nie jest lek, ze jak go odstawisz to cos strasznego sie stanie.

tulam i trzymam kciuki,z eby sie udało:tak:

tez tulam i trzymam kciuki:tak:

Ja brałam clo 4 miesiące i niestety nie miałam skutkow ubocznych a bierzesz jakies inne leki oprócz clo? Pomimo, ze mozesz zajsc w ciąże Twoj lekarz przepisując clo zrobil to dlatego, zeby wystymulować u Ciebie większą ilość pęcherzyków prawidłowych do zajścia w ciążę przez co umożliwia Ci większe prawdpodobieństwo zajścia w ciążę- nawet mnogą.

Jeżeli masz takie skutki uboczne a nie bierzesz innych leków po których moglabys miec tez skutki uboczne to odstaw go , to nie jest lek, ze jak go odstawisz to cos strasznego sie stanie.
Dzięki Pajeczko!!!
Jak dużo tabletek przyjmowałaś w cyklu bo ja mam zapisane 6.

Ostatnia edycja:
No ale skoro Robin zachodzi w ciaze i ja traci, to jaki jest sens stymulowania wiekszej ilosci pecherzykow?:eek: Ze niby 3 straci a jeden zostanie? NIe lepiej sie skupic na tym, aby utrzymac tego jednego? Tak sobie tylko glosno mysle...;-)

No ale skoro Robin zachodzi w ciaze i ja traci, to jaki jest sens stymulowania wiekszej ilosci pecherzykow?:eek: Ze niby 3 straci a jeden zostanie? NIe lepiej sie skupic na tym, aby utrzymac tego jednego? Tak sobie tylko glosno mysle...;-)
to nie jest kwestia zachodzenia czy nie zachodzenia w ciaze, czesto lekarze zlecają clo w celu zwiekszenia liczby pecherzyków bo np kobieta w trakcie cyklu wytwarza 4 pecherzyki z tego tylko 1 jest dominujący a przy clo mozesz miec dominujących 3-4 co zwiększa szanse na zajscie w ciaze. Poza tym kobieta moze miec owu, ale moze nie zachodzic w ciaze bo jej pecherzyki mogą nie byc dobrej jakosci - mogą nie byc zgolne do zapłodnienia a clo tworzy takie, które są zdolne do zapłodnienia. Tutaj nie chodzi o utrzymanie jednego pecherzyka jak pecherzyk peka wzrasta progesteron, który jest odpowiedzialny za podtrzymanie ciąży i jego niedobór moze powodowac poronienia dlatego ja przy stymulacji cvlo mialam przepisaną dodatkowo luteine albo duphaston.

Dzięki Pajeczko!!!
Jak dużo tabletek przyjmowałaś w cyklu bo ja mam zapisane 6.
ile tych tabletek dziennie bierzesz????:eek:

reklama
No tyle napisały że doczytać nie mogę;-)
ja dalej w stanie oczekiwania...chociaż widziałąm dwa razy po siusiu takie plamki krwi ze śluzem ale to było w nocy i teraz dalej nic więc już nic nie rozumiem:eek:
@ nie ma.moja cierpliwośc chyli się ku upadkowi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry