Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Toska kiedy testujesz????
Bo chyba miałaś dzis testować
I z tego co pamietam to wiele dziewczyn miało dzis testowac![]()

co jest :-(No miałam dzisiaj ale odpuściłam testowanie :-( mam typowe objawy @ więc nie będę sobie psuć humory niepotrzebnie
Popłakałam się jak Małyszowi wręczali medalco jest :-(

Toska zadziwiasz mnie!!!
Dziwisz sie swoim objawom,a mowisz ze @ przyjdzie
Rób testa !!!!!!!!

chyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba
bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów 
Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić
Już mi chyba w głowe zachodzi ta ciążachyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba
bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów
![]()

Co ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic

No i pewnie masz racje
Ja włąsnie mam ten cykl takiCo ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic
Nie mysle teraz o @ ani o II kreseczkach!!!
Wczoraj nawet normalnie podrinkowałam ,bo byli znajomi![]()
co ma być to bedzie
kiedyś zaciążymy :-) nie ma się co spinać :-)
Obym tylko wytrzymała do zrobienia go z rana,haha.

Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)noooo, przyszla...Hej Maćku:-)
A przyszła @????

Ja to sie zastanawiam kiedy sie mozliwosci skoncza?;-) Bo ciagle nowe objawy i kazdy cykl inny, a zawsze konczy sie tak samo...Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić![]()

Wtam w Walentynkowy dzionek!!!
A ja dostalam @.
głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...Słońce to jest więcej niż pewne więc się nawet nie łudzęno ale cóż nowy cykl nowe możliwości ;-)
Hop to pewnie za kilka godzin powie @ tak czuje :-(

.ja też nie.@ nie ma...Agutka mam tak samo jak Ty.miałam 2 grudeczki różowe i tyle.zero normalnej @.tylko mam dużo gęstego śluzu.nie wiem o co chodzi.czekam do jutra z tym testem. trzymajcie się kochane i spędźcie ten dzień w radosnej atmosferze zbliżających się do Was II kreseczekbuziaki

Miałam pisać,że spotkałam dziś (jak byłam z Zuzią po chlebek) kolegę,który biegł na ... porodówkę.Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)

Gratuluje rekordu!:-)maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakośgłowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...
A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...