ewelina09065
czas oczekiwania...
acha...a chyba w ciazy na pocatku nie trzeba go brac ?chyba lekarze nie przepisuja go kazdej kobiecie?ja muszę brać bo mam niski progesteron a ten jest odpowiedzialny za utrzymanie ciązy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
acha...a chyba w ciazy na pocatku nie trzeba go brac ?chyba lekarze nie przepisuja go kazdej kobiecie?ja muszę brać bo mam niski progesteron a ten jest odpowiedzialny za utrzymanie ciązy![]()
acha...a chyba w ciazy na pocatku nie trzeba go brac ?chyba lekarze nie przepisuja go kazdej kobiecie?

tosia a kiedy milas dni plodne? bo ja jakos poczatek lutego;-)tego nie wiem![]()
1 lutego byłąm na usg i był pechol jak ta lala wiec gdzieś 2- 3 lutego miałamtosia a kiedy milas dni plodne? bo ja jakos poczatek lutego;-)
nie jestes samadziewczyny oszaleje chyba!nie ma dalej @, II kresek na teście też nie ma, nerwicy można dostać.jeszcze dzisiaj usłyszałam że czasem dopiero po miesiącu testy wychodzą pozytywne ale ja do tego czasu wyląduje w wariatkowie....:-( pomóżcie...
ja tez czekam na potwierdzenie
a moze zrob bete jak chcesz szybko wiedziecacha...a chyba w ciazy na pocatku nie trzeba go brac ?chyba lekarze nie przepisuja go kazdej kobiecie?
mój gin kazał zrobić teścki tydzień po spodziew @ , bo tak może być jeszcze za wcześnie w niektórych przypadkach oczywiścienie jestes samaja tez czekam na potwierdzenie
a moze zrob bete jak chcesz szybko wiedziec
to tak jak ja:-) wiec test moze ci tez wyjsc slaby bo mi wczoraj wyszlo slaba kreska druga1 lutego byłąm na usg i był pechol jak ta lala wiec gdzieś 2- 3 lutego miałam