reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie ja znow na chwilke bo przyjechała do mnie siostra na tydzien wiec moge bywac rzadziej na bb

Witam nowe staraczki:-)
Tosiunia dzielna dziewczynka daj znac jak tescik Kochana ja trzymam kciuki:tak: ciiiiii

a ja dzisiaj w 23dc nudnosci i takie bóle podbrzusza i ciagniecia jajników na zmianę i kłucia jajników i jakies skurcze podbrzusza :eek::confused2::eek::confused2:..
masakrycznie się dzisiaj czuje :-( - niech ta wredota :wściekła/y:przyłazi wreszcie bo chce zacząć kolejny cykl i zakupic te ziółka i je pić:tak:
trzymajcei sie cieplutko

pewnie negatywny będzie :tak: nie ma tak łatwo hehe trzeba się na bzykac żeby zajść:-D
toska jasna dupa a my kiedy ujrzymy te przepiekne 2 kreseczki jezu chodze po scianach tak spuchlam bo ciagle jem jak najeta
ja tez jem :zawstydzona/y: a kreski ujrzymy nie ma co musimy kurdeeee

dzisiaj gadałam z kuzynem którego żona bedzie rodzić w maju (mojego chrześniaka z reszta Jasia :-D) starali się 2 lata, leczenie, nerwy itp i jak już odpuścili i się poddali to zaszli w ciąże :-D

wrozka ze mnie czulam to w moczu he he he
zarabiscie

a mi co wywróżysz cooo???:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pewnie negatywny będzie :tak: nie ma tak łatwo hehe trzeba się na bzykac żeby zajść:-D

ja tez jem :zawstydzona/y: a kreski ujrzymy nie ma co musimy kurdeeee

dzisiaj gadałam z kuzynem którego żona bedzie rodzić w maju (mojego chrześniaka z reszta Jasia :-D) starali się 2 lata, leczenie, nerwy itp i jak już odpuścili i się poddali to zaszli w ciąże :-D
to moze my tez robmy co chcemy i kiedy chcemy i bedzie he he

Już dopisuję. Jak jakaś aktualizacja,to sama możesz to zrobić. :-) :tak:

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 7 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 46 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 8 cykl
Betusia– 6 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - ?

gufi - 1 cykl

Dziewczyny,
ja listę zapisuję u siebie na kompie -
gdyby któraś chciała,to pisać. :tak:

Ja bardzo proszę o dopisanie mnie do listy"zaczynamy po wakacjach"

ok dziewczyny ja ide sie polozyc bo ogladam justyne kowalczyk a poza tym taki spioch sie teraz zrobilam ze szok. moglabym tylko spac i pic. he he
ja tez a szczegolnie od 13 do 16 tak mnie zbiera he he
poczekamy zobaczymy

oby wiecej takich wrozek jak Svensonka
ja sobie wrozylam w 1 cyklu ale za duzo stresow mysle ze 2 lub 3 i bede zafasolkowana he he

a mi co wywróżysz cooo???:-)
toska ty to sie kur... cze zbierz na 2 tygodniowe wakacje z mezem wylacz swoje mysli na temat "robienia" fasolki wyluzuj badz romantyczna, chodz z mezem na plaze i kolacje bzykaj sie ile wlezie i napewno zaskoczysz!!!
Siedzac w domu jestes znerwicowana i ciagla myslica cie wykancza zbieraj manele na weekend chociaz i dzialaj!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toska ty to sie kur... cze zbierz na 2 tygodniowe wakacje z mezem wylacz swoje mysli na temat "robienia" fasolki wyluzuj badz romantyczna, chodz z mezem na plaze i kolacje bzykaj sie ile wlezie i napewno zaskoczysz!!!
Siedzac w domu jestes znerwicowana i ciagla myslica cie wykancza zbieraj manele na weekend chociaz i dzialaj!!!!!!!!

No właśnie to ciagłe myślenie nas "zabija", blokuje naszą psychikę.

Szczerze mówiąc, ja wyluzowałam dopiero jak zrobiłam niemalże wszytskie badania i dowiedziałam się,że jeden z wyników nie jest najlepszy, co jednak nie przekreśla moich szans na zostanie mamą.

Na przełomie maja/czerwca planujemy wakacje i mam nadzieję,że wtedy to już wyluzuję na maksa;)

reklama
No właśnie to ciagłe myślenie nas "zabija", blokuje naszą psychikę.

Szczerze mówiąc, ja wyluzowałam dopiero jak zrobiłam niemalże wszytskie badania i dowiedziałam się,że jeden z wyników nie jest najlepszy, co jednak nie przekreśla moich szans na zostanie mamą.

Na przełomie maja/czerwca planujemy wakacje i mam nadzieję,że wtedy to już wyluzuję na maksa;)
no i to podejscie uwielbiam u kobiet starajacych sie luz blus i orzeszki winko biale kolorowy drink cicha muzyczka na plazy spacer itp wtedy beda fasolkiiiiiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry