Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bromergon - na recepte.maćku a jakie leki przyjmowałaś na tą prolaktyne?
Szlafron to pikus - mozesz przeciez jakas bluze narzucic. Ale zamiast dresu albo zwyklej pizamy radze koszule. Bo nie wiem jak Ty to odczuwasz, ale dla mnie nawet u gina jak sie rozbiore i mam sie przemaszerowac na fotel, to czuje sie skrepowana "bez dolu". A jak bylam na Hsg i mi zakladaji "oprzyrzadowanie" to oproz lekarza byly jeszcze 2 lub 3 pielegniarki na sali...Kurcze już sama nie wiem. Wziążć koszule nocną ? Szlafroka nie mam, ale wezmę od mamy jutro rano
Szlafron to pikus - mozesz przeciez jakas bluze narzucic. Ale zamiast dresu albo zwyklej pizamy radze koszule. Bo nie wiem jak Ty to odczuwasz, ale dla mnie nawet u gina jak sie rozbiore i mam sie przemaszerowac na fotel, to czuje sie skrepowana "bez dolu". A jak bylam na Hsg i mi zakladaji "oprzyrzadowanie" to oproz lekarza byly jeszcze 2 lub 3 pielegniarki na sali...
Na pewno Ci pomoga! U nas na ginekologii sa bardzo mile panie. Az byla w szoku, bo tyle zlego sie slyszy o pigulach...hmm, mnie to tam rybka i tak będą mnie oglądać i tak, to czy na leżąco czy chodząco nie ma znaczenia. Hahah. Wezmę sobie gietry i koszule i zarzuce bluze , a po zabiegu to może ktoś pomoże mi się ubrać co?
Trzymamy! Powodzenia!!!eh jakos dam radę chyba. wzięłam dwie wersje ubrania. Jak co to przed zabiegiem bede sie przebierac, a tymczasem zmykam, bo pora na spanie
Trzymajcie kciuki!![]()
przepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko
wkleje fotke ;-)