Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jak juz uda mi sie zaciazyc to napewno sie zglosze po paputytzn z KOMPLET BIORE 25 ZL .... ZA BUCIKI 10ZL CZAPECZKA10 I OPASKA 5 ;-)

Sliczne!!!narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubrankowkleje fotke ;-)

Pajkaa super!!! no a jak szybko już wiadomocieszę siębardzo i gratki.
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nicioj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...

PAJKA daj mi przepis jak ty chlopca zrobilas!!! ja chce syna !!!!!!!
kobietki a mam pytanie czy konsystencja spermy ma wplyw na zaplodnienie???bo jestem baardzo ciekawa bo moj mezul ma chyba jakas dziwna bo taka gesta ma a chyba powinna byc plynna zeby chlopaki dostaly sie do jajeczka w srodku
![]()

no ogólnie podobno od 12 tc moze lekarz powiedziec pod warunkiem,z e wie i ze ma dobry sprzet.ooo to gratulacje ja ide jutro ale jeszcze bede musiala troche poczekac zeby sie dowiedziec jaka bedzie plec dzidzi jeszcze raz wielkie gratulacje
chyba najbardziej aktualna lista
Pajeczko - super ze chlopak! tak jak przeczuwalas
bedzie albo Jakub albo Bartlomiejbromergon to bralam wlasnie na mleko z cyckw zeby mi sie produkowac przestalo ... bbrrrr
kropka najwazniejsze zeby sie ni epoddawac... szkoda tylko ze grobek mam tak daleko od miejsca w ktorym mieszkam , bo mam go w rodzinnym miescie gdzie rodzice mieszkaja.... nie poddajemy sie i walczymy dalej ... dzisiaj odebralam srebrne serduszka i lancuszki , serduszka z grawerka ANTOS i nosimy z mezem przy swoich sercach ... oby nasz synek szybko do nas wrocil bo ja wierze ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat...
scyllu chyba zle napisalam nickprzepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko
wkleje fotke ;-)
tez jestem ciekawa, kolejne usg genetyczne mam w 21 tc i to wypada 9 kwietnia, ale do tego czasu pewnie jeszcze bede u lekarki wiec moze sie dowiem wczesniejPajkaa gratulacje synka!!! :-) szybko poznałaś płećciekawe czy się potwierdzi przy następnym usg ;-)

kurcze mnie cos mocno boli prawy jajnik:-