Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i ja juz mam pełno w gaciach
A to by bardzo bolało????
Toska a piłas mało przed snem????Moze jeszcze za wczesnie na test
Pamietajcie ze nie wszystkim odrazu wychodzi w teminie @
Witam sie z kawusią![]()
jestem tak mega zmęczona że szok najlepiej tylko bym spała :-(Hej Suzi :-)
Chyba już pozamaiatne i @ się pojawi wiec juz nawet nie gdybamjestem tak mega zmęczona że szok najlepiej tylko bym spała :-(
:-)

Hej PajkaWy juz nie śpicie????
Wiesz co wizyte mam na wtorek.A co do bolu to nie jest to taki jakis mega ból poprostu czuje jajniki.Wczoraj wieczorem dosc mocno mi dokuczały![]()

Hej Suzi :-)
Chyba już pozamaiatne i @ się pojawi wiec juz nawet nie gdybamjestem tak mega zmęczona że szok najlepiej tylko bym spała :-(

Dziewczyny pewnie to głupi pomysł ,ale słyszałam ze jak jest torbiel to test wychodzi pozytywny.czyli jak bym zrobiła test i bedzie torbie to wyjdą II krechy???
Sa jakies domowe sposoby zeby to sprawdzic???:-confused2:

Kochana to b.dobry znak:-)
Ja tam poki nie ma @ jestem dobrej mysli!!!
I włąsnie pierwszą oznaką ciazy u mnie było MEGA ZMECZENIE!!!Gdzie nie usiadłam to bym spała, tłumaczyłam to tym ze wczesnie wstawałam
Bo testy pierwsze 2 wyszły mi negat. A jak sie okazało to dzidzia była:-)![]()
ja tak regularnie od poniedziałku podsypiam w samochodzie jak jedziemy do pracy
bo wyspac się nie mogę ostatnio :-(ni niestety tesciowa mnie obudzila ale wkurzona byłam juz mi przeszło
hmmm ja miałam tez taki objaw ciazowy kladlam sie spac o 9 a wstac do pracy był porblem i zasypiałam przed monitorem w pracy
mi nigdy nie wyszedł test + jak mialam torbiel.Testy ychodza pozytywne jak jest beta a szczerze to torbiele chyba tego hormonu nie wytwarzają![]()

póki co nie ma śladu @ ale brzuch boli i mam takie skórcze jakieś wiec pewnie już się czai wredota gdzieś za rogiem żeby mnie dopaśćja tak regularnie od poniedziałku podsypiam w samochodzie jak jedziemy do pracy
bo wyspac się nie mogę ostatnio :-(

hmmm ja miałam tez taki objaw ciazowy kladlam sie spac o 9 a wstac do pracy był porblem i zasypiałam przed monitorem w pracy![]()
mój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
a ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej
i tylko herbatkę pożeczkowąw pracy to jest masakra jak jestem sama i nie mam do kogo gęby otworzyćmój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
ostatnio zdaża mi się przysnąć przed kompema ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej
i tylko herbatkę pożeczkową

Jak dla mnie wszystko co piszesz wskazuje na BEJBE![]()
objawy w 100% jak na dzidzie ale jak wytlumaczyć ten ból brzucha :-( jego nie da się zlikiwidowac hehe ani podmienic na cos innego :-) niestety