• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziękuje ci za odpowiedz, no ja też nie mam żadnych objawów ciązowych tylko ten dziwny sluz a dzisiaj jak by troszke sucho. Nie mam też żadnych objawów na @ więc czekam na rozwój sytuacji bo dzisiaj to mój 30dc
wiesz co jeszcze zanim sie dowiedzialam ze jestem to mialam takie bulgotanie jakbym mnie wiem miala zaraz rozwolnienia dostac i podczas zblizenia z mezulkim mialam wrazenie ze cos jest w srodku i mi przeszkadza bo podbrzusze bardzo mnie bolalo wiec dalismy sobie spokoj no i okazalo sie ze jestem w ciazy

reklama
olkale mój lekarz dopiero teraz zaczął obserwować czy mam owulacje i teraz jak będę na wizycie to ma mi powiedzieć co wyszło a narazie innych badań nie robiłam oprócz na hormony tarczycy ale tu wszystko ok. a męża chce wyslać ale on niebardzo chce się zgodzić na badania
spróbuj mu wytłumaczy moze, jeśli mu barzdo zależy na dziecku, że jeśli u niego jest coś nie ok to możecie się starać nastepne kilka lat i nic z tego nie będze.
ten problem dotyczy wielu meżczyzn, chodzi o czasy w jakich zyjemy: stres, dieta, brak ruchu itd...moze też wcale jego nie dotyczyć...Tak jak pisałąm wyzej 50% kobieta ma problem, 50% mężczyzna...
To moze być krępujace, bo dotyczy męstkosci, ale to ludzkie...

nie wiem na jakie badania chcesz wysłać swojego M ale pewnie chodzi ci o przebadanie nasienia, mój M zgodził sie bez dwóch zdań, musiał oddać nasionko do pojemniczka( z moją pomocą hehe) i szybciutko dostarczyc do laboratorium, odbyło się to szybko i sprawnie:-)nie było to dla niego krępujące, porozmawiaj z M pewnie się zgodzi:tak:
no tak też miałam na mysli badanie nasienia - żołnierzyki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz co jeszcze zanim sie dowiedzialam ze jestem to mialam takie bulgotanie jakbym mnie wiem miala zaraz rozwolnienia dostac i podczas zblizenia z mezulkim mialam wrazenie ze cos jest w srodku i mi przeszkadza bo podbrzusze bardzo mnie bolalo wiec dalismy sobie spokoj no i okazalo sie ze jestem w ciazy
hmmm czyli fasolka dawała ci o sobie znać i chciała żebys zwróciła na nią uwagę:tak: Ja odczuwam dziwne kłocia w jajnikach i czasem na środku bardzo nisko, wcześniej tego nie miałam, nie wiem czy mi się z owu coś nie po kręciło i dlatego tak jest:wściekła/y:

olkale Już z nim gadałam i powiedział żebym najpierw poradziła się lekarza. Wydaję mi się że to chodzi o jego męską dumę. Ale teraz jak będę u lekarza to pogadam z nim na ten temat i może on go przekona

i tak chodziło mi o badanie nasienia

hmmm czyli fasolka dawała ci o sobie znać i chciała żebys zwróciła na nią uwagę:tak: Ja odczuwam dziwne kłocia w jajnikach i czasem na środku bardzo nisko, wcześniej tego nie miałam, nie wiem czy mi się z owu coś nie po kręciło i dlatego tak jest:wściekła/y:
no mozna tak powiedziec ze dawala o sobie znac zebysmy jej nic nie zrobili :-D:tak::tak:

usg zabka to najlepiej po 10 dc wcześniej szkoda kasy...pęcherzyków nie będzie widać i jeszcze nie będą wyrośniete;-)

kochana ale u nas gin jest tylko 1 raz w tygodniu zawsze we wtorki wiec kiedy mi wypadnie wtedy pojde ale chce zeby usg sprawdzil ogolnie czy wszystko na swoim miejscu i wogole

reklama
kochana ale u nas gin jest tylko 1 raz w tygodniu zawsze we wtorki wiec kiedy mi wypadnie wtedy pojde ale chce zeby usg sprawdzil ogolnie czy wszystko na swoim miejscu i wogole
no chybaz e tak, ale po 10 dc to upieczesz dwie pieczenia na jednym ogniu;-)...zobaczy czy masz na miejscu jajniczki i zobaczy ja jajeczko się czuje...u ciebie owu moze być później niż w 14 dc, moze wybierz sie 3 marca na to usg...to Twój 14 dc idealnie:-D
a w najbliższy wtorek normalna wizyta...zapowiedz się, ze przydziesz za tydzień na usg ...może?

wogóle podobno mają nowe cewniki i chyba związane z tym nowe prcedury, bo jak byłam już po badaniu, to lekarz spytał się pielęgniarki czy podawane są leki przeciwbólowe, a ona na to,że już nie podają...
na wszystko procedury...tylko pacjent w tym wszystkim jak kartka papieru traktowany: taki zabieg, takie działąnie (jak maszyny) to że pacjentka cierpi guzik ich obchodzi :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry