reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja myślę, że nie doczekam....:-)
a ja blizniakow bym nie chciala bo juz mam corke wiec 3 dzieci to troche dla mnie za duzo;-) choc moja babcia urodzila blizniaki wiec.....

kochana doczekasz się doczekasz,3 mam za Ciebie i za wszystkie inne dziewczyny mocno kciuki:)
P.s. Dziękuję za zaproszenie :tak:;-)

reklama
martuska zobaczysz ze ostatniego nie doczekasz ;-) a co do blizniakow to ja bardzo chetnie :-) tym bardziej z emoj tato mial 13 cioro rodzenstwa w tym 3x blizniaki i 1x trojaczki :szok::-) na trojaczki sie nie pisze ale blizniaki czmeu nie :-)

betusia pisalam z serducha... kiedys ktos napisal o bockach i podlapalam strasznie mis ie to podoba i wierze ze tak jest a jak szybko nie przyleca to wysle mojego chichuachue zeby im dal kopa na rozped :-D
na prawdę slicznie to napisałaś aż mi się łezki w oku zakręciły - i wiesz że masz rację bo tak kazda z nas powinna myśleć :tak::-)
Witajcie ;-)

byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:
witaj :-)
oj bidulinko to ja zdróweczka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
kasik witaj kochana u nas :tak: fajnie ze sie odezwalas ;-) szybkiego powrotu do zdrowia zycze a ile sie juz staracie ??

kurka mam ochote na kiszone ogorki :-)

id eubrac bańdziora i jedziemy po tatusia do pracy :p :)
hehehe bańdzior - super :tak:
oj ale mi zrobiłaś chętkę na ogóki - ostatnio zjadłam cały słoik ale ni emogłam go otworzyc a mojego P nie bylo w domu i myslalam ze oszaleję
... co ja nie robilam żeby go otworzyc .... ale udąło się i wszamalam- a ze to ogórki mojej babci to dla mnie sa najlepze na swiecie juz zapas w domu uzupelnilam :)
a dzis u rodziców to zaraz zjem mmmmm pychotka:tak::-)

Dam znac :) a teraz ide do wanny, mąz kapiel przygotowal :) buziaki dla Was kochane :)

no to przyjemnej kąpieli :-)
buziaki trzymaj się cieplutko:tak:

a ja coś czuję moja mamusia cos na kolacje dobrego przyszykowała mmm ale pachnie.....to ja lece bo głodna jestem jak wilk :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a tu znowu taka cisza, czy wszystkie są przed owu :sorry:

erba napisz jak u Ciebie?
w ogóle coś napiszcie bo zwariuje, nie mogę przestać się zadręczać myślą czy ten ból jajnika to fasolka czy nie? POMOCY :zawstydzona/y:

reklama
Jesli obie krechy beda takie same to chyba mozna byc pewnym, ze owulka byla. Bo moj gin kazal mi w tym cyklu zrobic test owu, gdyz nie mozemy sie zgrac na nastepne podgladanko, a jestesmy ciekawi, czy pecherzyk peknie...

to super :tak: po wyregulowaniu cykli sprawdzę sobie testami czy owu jest :-D

5zl574.jpg

to ja już oficjalnie: GRATULUJE!!!!!!!!! :-D:-D:-D fasolinka jest na pewno :tak:;-):-D

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(

:-) trzymam kciukaski za fajniutkiego teściorka :tak::-)

Andzia ja juz sie staram od jakichs 7-8 miesiecy i narazie nic :-( zobaczymy teraz.
Za kilka dni owulka i czekanie.
pozdrowionka

:-)witaj :-)

Witajcie ;-)
byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:

biedactwo, wracaj szybciutko do zdrówka :tak:

Kobietki te ziółka muszą cosik działać, bo mnie już jajniki bolą :-D Jeszcze @ się nie schowała, a już jajniki na owu pracują :tak: a ja ziółka piję właśnie ;-)

Do góry