Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem czemu tak się dzieje, nawet kiedy zasiadam tytaj to czas gna jak szalonyMi to wiecznie czasu na wszystko brakuje...
W pracy czas się ciągnie, a w domu zasuwa jak głupi. :-)
tak czekam na Ciebie. Jak samopoczucie? mocno boli?lopop jesteś?![]()

tak czekam na Ciebie. Jak samopoczucie? mocno boli?
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.
Skróć mi o czym pisałyście na forum dzisiaj
kupiłam testa i nie wiem czy jutro zrobić :-( teoretycznie jak wyczytałam i według owu to powinien już coś wskazać jak coś jest tylko to rozczarowanie