Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołek mnie nawiedził, cóż zrobić:--
-
-
-(
ale tylko nba jednym...Ja juz po obiadku ,bo cos dzis nie mam weny na jedzonko, i duzo spałam.Czyuję sie juz o niebo lepiej
A co u was kochane????
lopop to zupełnie tak jak mnie, odechciało mi się wszystkiego, jestem zrezygnowana:-(
ale co tu gadać wszystkie prze to przechodzą, ja pewnie jestem sobie sama winna bo moja podświadomość mnie nakręca, albo ja ją a potem są takie skutki niestety, mam wrażenie że jestem niewidzialna :-sorry:
Lubisz batoniki?
a jakie mam mieć suwaczki, nie wiem sama czemu takie, być może kiedyś będzie tylko jeden, jak wysoko jestem w ciąży - oby kiedyś :-(
a ksywka Batonik już została, na szczęście tylko ksywka bo batonikami już się nie zajadam 
Toska a gdzie twój optymizm, przecież w tym cyklu będziesz mieć fasolkę!
dołek mnie nawiedził, cóż zrobić:--
-
-
-(
a jakie mam mieć suwaczki, nie wiem sama czemu takie, być może kiedyś będzie tylko jeden, jak wysoko jestem w ciąży - oby kiedyś :-(
a Batonik dlatego, bo kiedyś byłam większa niż teraz i każdy dzień zaczynałam batonikiem, potem schudłam jakieś 24 kga ksywka Batonik już została, na szczęście tylko ksywka bo batonikami już się nie zajadam
![]()
Co do suwaczków to tak pratrzę i w pierwszej chwili nie wiedziałam który do czego ale się domyśliłam.
Wow jak to zrobiłaś że tak schudłaś? Ja co prawda batonikiem dnia nie zaczynam ale chciałabym schudnąć z 6 - 8 kg bo daleko mi do mojej normalnej wagi, przytyłam sporo i teraz nie mogę ruszyć z wagi, postanowiałam zastosować dietę proteinową bo koleżanka powiedziała mi że skuteczna ale jeszcze się za to nie zabrałam.
batonik odstaw folik to przejdzie
suzi i tośka coś to przedwiośnie chyba tak wpływa:-(