Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde kobietki ale mam dzis stresa przed wizyta u gina ciagle mysle czy wszystko juz mam przygotowane a pindruje sie iu stresuje jakbym szla na rozmowe kwalifikacyjna![]()
rek stresowy pazury wlasnie maluje i nogi gole hehehehej żabcia sama na posterunku
ja mam chwilkę wolną w pracusi i zajrzałam co naskrobałyście wczoraj
jak tam humorek
bo z krzakami niepojde bo bedzie mi wstyd 
na 14:45 wiec jak mala odbiore z przedszkola to sru na obiadek i migiem do taty ja zaprowadze zeby brat mi sie nia zajal i migiem do ginaspoko wszystko bedzie dobrze , na ktora smigasz ???
ja tez mam stresa przyjdzie czy nie przyjdzie malapa jedna

;-)na 14:45 wiec jak mala odbiore z przedszkola to sru na obiadek i migiem do taty ja zaprowadze zeby brat mi sie nia zajal i migiem do gina![]()

Ja nie słyszałam, ale jak możesz to napisz jaki to jest test i najlepiej wklej fotkę opakowanie.
WITAJCIE KOBIETKI!!!!
tak ja takie kupilam na allegro baaardzo czule 2 zl sztuka![]()
to zacisnij ci...ke i niedaj jej wyjsc hihihihihi;-);-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
niech sobie siedzxiw srodku i niewylazi holera jedna hahahahahja to bym zrobila 1 dzien przed @ ale z porannego moczu to moze juz cos bedzie a jak nie to 1 dzien po @ jak niebedzie ale tez z porannegozabka a jak myslisz kiedy mozna zrobic taki test najszybciej??
ja w sob mam trmin @ to jeszcze az 4 dni;(
Witajcie dziewczynki.Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
Wlasciwie to nie wiem... Tak sie jakos wyrazil... Ze ta prolaktyna mi jeszcze owulke zaburza.Witajcie dziewczynki.
Maćku tak mi przykro<tulam>:-( ale co to znaczy że owu była nie taka jak powinna?