• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tulam Tulam co się stało że ta owulka nie była taka super ???
Słonce nie martw sie ja w tym cyklu też nie zajdę wiec jesteśmy dwie sierotki
Nie mow tak!!! Ty szanse masz!:tak: Zgwalcisz dzisiaj chlopa i moze sie uda:tak:
U mnie ta prolaktyna widocznie nie odpuszcza... W przyszly wtorek skocze sobie ja zbadac. Razem z progesteronem...

aha ale to da się coś z tym zrobić kochana? i na czym ma polegać ta stymulacja bo ja zupełnie nie wiem:baffled: kurcze ale to pewne że nic w tym miesiącu nie wyjdzie?
Stymulacja to podawanie lekow, zby pecherzyki lepiej rosly i pekaly. Suzi miala to w tym cyklu i jej sie udalo:tak: I jeszcze sa zastrzyki, gdyby pecherzyki nie chcialy same peknac...
Kiedys mi gin mowil, ze zdazaly sie przypadki, gdy stwierdzal brak owulki, a ciaza jednak byla. Ale ja wole sie trzymac wersji, ze tym razem nic z tego. I sie ewentualnie milo "rozczarowac";-)

mój chlop w tym cyklu sobie małego na supeł zawiązał chyba ;/ ma tyle stresów że nie mysli o przytulasach ;/ moze uda mi się go zgwałcić dzisiaj - postaram się ale wielkich szans nie ma na strzał :(
Powiedz, ze holsy kupilas;-)

W koncu doszlam, jak otwierac to okienko odpowiedzi, w ktorym mozna wstawiac buzki...:baffled::ninja2:

Stymulacja to podawanie lekow, zby pecherzyki lepiej rosly i pekaly. Suzi miala to w tym cyklu i jej sie udalo:tak: I jeszcze sa zastrzyki, gdyby pecherzyki nie chcialy same peknac...
Kiedys mi gin mowil, ze zdazaly sie przypadki, gdy stwierdzal brak owulki, a ciaza jednak byla. Ale ja wole sie trzymac wersji, ze tym razem nic z tego. I sie ewentualnie milo "rozczarowac";-)
już rozumiem, dzięki:tak: czyli tak, jeżeli w tym miesiącu się nie udało- chociaż jeszcze nic nie wiadomo- to w następnym cyklu Maćku zachodzi w ciążę na pewno bo sytuacja suzi mówi sama za siebie:tak::-) tego Ci Maćku życzę naprawdę z całego serca.już zdecydowanie za długo czekasz na fasolkę.
mój chlop w tym cyklu sobie małego na supeł zawiązał chyba ;/ ma tyle stresów że nie mysli o przytulasach ;/ moze uda mi się go zgwałcić dzisiaj - postaram się ale wielkich szans nie ma na strzał :(

Powiedz, ze holsy kupilas;-)
Tosia dokładnie wspomnij o holsach;-) a tak w ogóle to czasem ten jeden raz jest tak skuteczny że od razu daje wynik: 2 kreseczki na teście:-)

reklama
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
przykro mi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry