Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wczoraj dostałamBetusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestaćlena byłam dzisiaj u lekarza z moim gardełkiem i powiedział mi że na czas brania antybiotyków zaprzestać staranka i co jak dzisiaj przypada mój 14dc, chociaż i tak nie wierzę żeby się udało bez tych ziółek bo jak tyle czasu czekam?
jak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...[/QUOTE
no widzisz kochana wyszło dzisiaj jednak do Ciebie słońce:-)
ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestaćjak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.
Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...[/QUOTE
no widzisz kochana wyszło dzisiaj jednak do Ciebie słońce:-)
no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu
wiesz lena bo taki straszek jestem
no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu

nie pisz tak... nosek do góry wiedz że każda kobieta jest inna i każda z nas inaczej przechodzi każdy cykl.. nie jesteś żadną zagadkąja to jestem chyba jedna wielka zagadka, bo u mnie zawsze inaczej niż u reszty:--
-
-
-
-
baffled:
![]()
dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodunie pisz tak... nosek do góry wiedz że każda kobieta jest inna i każda z nas inaczej przechodzi każdy cykl.. nie jesteś żadną zagadkążyczę ci moja droga wytrwałosci cierpliwości i szczęścia... Ty wiesz...
)) buzka
wiem jak to jest bo my staralismy się 13miesiecy i nic.... też było mi ciężko momentami i to bardzo..dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodu