Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Betusia tulam mocno!!!!!!!Oj te wredne @ po co do nas przylaza jak my ich nie chcemy![]()
czyli kochane będziemy pić ziółka i tez tak ładnie zapełnimy stronę jak te dziewczyny czyli wszystkie zachodzimy w najbliższych miesiącach
https://ssl.allegro.pl/item935792733_ciaza_babystart_meski_test_plodnosci.html
zobaczcie co znalazlam niewiedzialam ze dla facetow tez sa testy
kurde niema tego testu owu na allegro co u swersonki jest![]()
Clearblue Fertility Monitor Test Sticks (aukcja 220552444571) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
kochane ostatnio ktoras wkleila takie cudo i pisala ze kosztuje 400 zl a tu duzo mnie i czy to jest elektroniczny test owu????
dzieki to wlasnie to tylko holerka czemu oni to takie drogie robiaZnalazłam to Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro
Niby już aukcji nie ma ale zaraz napiszę czy może jeszcze raz wystawić i czy ma więcej przedmiotów.

ja pindole ale ceny hihihihihiI jeszcze coś takiego Apo-Discounter.pl
Tutaj jest chyba prawie cała oferta Clearblue i jest nawet ten Svensonkowy co pokazuje tydzień ciąży.
A ja właśnie zobaczyłam że ten test na allegro można kupić za 13zł, a ja dzisiaj w aptece zapłaciłam 37zł SZOK jaka różnica!
Dobranoc!
A mnie chłop wysyła do fryzjera...nie wiem czy aż tak chce mi poprawić samopoczucie czy faktycznie moje włosy są już w takim opłakanym stanie
A powiem Wam jeszcze że wczoraj w Złotym Tarasach spoktałam Dodę z Nergalem. Ale jest franca śliczna...ale jaka chuda sie zrobiłaręce to jak patyczki miała
A gdzie tam bieda...!!! A drogo to faktycznie moze się wydawać.
CHolera wynalazłam wczoraj w Aldo takie piękne buty i oczywiście nie było rozmiaru...muszę wygooglać gdzie jeszcze mogą być w PL bo muszę je mieć.
ja bym wolała styczeń, ale jak ja już tule czekam to każdy termin musi być dobry nie ma innej opcji byle by było.
odebrałam wyniki prl no i oczywiście dobry nawet morfologia też dobra no to ja już nie wiem co jest?
Maciuś jutro napiszę, bo się z pijanym gosciem uzeram!!!
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....
a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie)
nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
ale ona mówiła że to i tak mimo że zapisuje bezpieczny to trzeba się wstrzymać od staranek bo to może i tak zaszkodzić i znowu cykl do dupy
czyli kochane będziemy pić ziółka i tez tak ładnie zapełnimy stronę jak te dziewczyny czyli wszystkie zachodzimy w najbliższych miesiącach
I jeszcze coś takiego Apo-Discounter.pl
Tutaj jest chyba prawie cała oferta Clearblue i jest nawet ten Svensonkowy co pokazuje tydzień ciąży.
a mi sie juz nawety niechce zaparzac i pic tych ziolekJa kupowałam po 16 zł
Wow to masz światowe życie, idziesz na zakupy i same gwiazdy!
Ja jak ostatnio byłam w Aldo to podobały mi się ze 3 pary, były super i to jedne jeszcze po przecenie, cudne!!!!!
Lopop bardzo się cieszę że wyniki masz dobre a nie mówiłam.
Robin jesteś dziś? Dawno ciebie nie było.
Maćku przykro mi bardzo ale myśl pozytywnie. A ziółka pijesz?
Przykro mi Betusia, pijemy ziółka i zdrowie za nastepny cykl.
My przejmujemy się lekami bo owu, bo fasolka a takie co piją od rana do wieczora to niczym sie nie przejmują i w ciąże zachodzą.
Popieram!
Kurczę drogie ale wybór mają faktycznie duży.
ale niemoge sobie odpuscic musze pic tak dlugo az zajde