Lena__R
Fanka BB :)
kochane miłej nocki życzę...
trzymajcie kciuki za jutrzejsze badnako...jak wróce do domku to się odezwę...
miłych snów życzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochane miłej nocki życzę...
trzymajcie kciuki za jutrzejsze badnako...jak wróce do domku to się odezwę...
nie mam dobrych wiesci :--
-(
jestem zalamana:-(
wchodze do gina uchachana ze ziola mi pomogly oczywiscie nic o nich nie mowilam pierwsze co to na monitoring zagladamy i slysze: na pierwszym jajniku nie ma zadnego pecherzyka dominujacego ja juz mina .... jak strajacy kt na pustyni i nadzieja ze drugi jest patrzymy na drugi a tu:... nici ja od razu w ryk :-
-
-
-
zawstydzona/y:
doktor mi mowi zeby cos sie mona bylo spodziewac musi byc jeden pecherzyk conajmniej 1 cm a ja mialm kazde po 5 mm
:-( poprostu nic juz nie dalam rady powiedziec.... nic kompletnie tylko lzy i sie cisnely do oczek:-( gin nawet za duzo nie mowil tylko patrzyl na mnie ze wspolczuciem :-( powiedzial mi jeszcze podczas usg ze mam sliczne endo 1 cm i trojwarstwowe co sie zadko zdaza w tym dniu cyklu i mowil ze moze pani jeszcze zaciazy przez te dwa dni... chcial mi dac nadzieje ale po co jak i tak oboje wiemy ze nic z tego nie bedzie... pozniej powiedzial ze nie bedziemy czekac zebym sie nie denerwowala ze wezmiemy od 14 dc dupka i zrobimy ten cykl 28 dniowy i od 5dc nastepnego cyklu wezme clo i heparyne od razu i bedziemy probowac .... i dalej milczalam :-( a na koniec jak mi wszystko wyjasnil co i jak brac zapytalam czy moge jeszcze chwile posiedziec a on ze jasne!! i zaczelam wyc znowu a on siedzial i widzialam ze tak mu floupio bylo ze nie moze mi pomoc... ale jak sie juz uspokoilam to zaczelam z nim rozmawiac ze mam pieska malego i zaczelismy rozmawiac o psach
opowiedzial kilka fajnych rzeczy i to bylo jedyne przyjemne co mnie spotkalo.... powiedzial ze mam byc spokojna ze napewno si euda z clo.... i ze zyczy mi milego dnia...
cala droge do domu powstrzymywalam lzy poprostu tak mnie to wszystko bolalo ze odechcialo mi sie staran ziol i wszystkiego ... a szlam z taka nadzieja ze mi pomogly ze sie zdarzyl cud i bedzie dobrzemylilam sie :-
zawstydzona/y:
od dzisiaj bede brala juz dupka zeby szybko @ przyszla teraz pytanie czy z clo mis ie uda wyhodowac epcherzyk czy pomoze czy zadziala na mnie?? czy mam pic ziola dalej?? czy zaczac znow od nowego cyklu czy ?? czy nie brac z clo?? czy moze wziac mega dawke zeby szybciej wywolac @?? glupieje mam rozpacz w sercu taka ogromna ze brakmi slow .... :-(
kurde boli mnie prawy jajnik ale tak sobie mysle kobietki ze teraz odpuszcze sobie ziolka do czasu az pojawi sie @ a przed @ zrobie sobie diete kopenhaska wiec zajme sie soba zeby lepiej przyjac fasolke w przyszlym miesiacui od @ znow zaczne pic zilka bo w tym cylku i tak za pozno zaczelam je pis bo dopiero w 6 dniu cyklu
witamy dzis niezbyt ciekawie u wiekszosciwitam was dziewczyny ale napisałyście zbieram się nadrabiać zaległości

to nie proste wręcz nie wykonalne ale ginek niestety ma rację:-( tylko że On jest facetem i nigdy tak naprawdę tego nie zrozumie.A mi jeszcze ginek dzisiaj powiedział, żeby nie myśleć wkółko o ciąży...Tylko kochać się normalnie! Bo jak stwierdził to w niczym nie pomoże a zaszkodzić zawsze może!
Żeby to było takie proste...chyba dla tego kto nigdy tego nie przeżył!
A ja bym brała na miejsciu missiiss tego dupka...wiem ile czekała ostatnio na @ i ile to kosztowało nerwów.
olkale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czy to może jest lek także na podtrzymanie?no moja kumpela sasiadka ja robila i ladnie tez zjechala a tez byla taka jak ja puszysta wiec skoro z fasoli nici w tym cyklu to sobie ja zrobie ale obowiazkowo z braniem witamin bo bez nich ani rusz z ta dietaTeż kiedyś robiłam tą diekę i mi pomogło...13 dni ->7kg w dół, ale pamiętam że okropnie bolała mnie wtedy głowa.
I nawet ostatnio myślłam żeby zacząć od poniedziałku, ale chyba nie mam tyle mobilizacji w sobie.