lopop
Szczęśliwa mamusia
oby bo już mnie ten mróz osłabia mogło by być tylko -5 a nie przeszło -10 stopniWitam kochane
Dopiero teraz jestem bo jakoś nie mialam siły kompa odpalić , chyba wiosona idzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby bo już mnie ten mróz osłabia mogło by być tylko -5 a nie przeszło -10 stopniWitam kochane
Dopiero teraz jestem bo jakoś nie mialam siły kompa odpalić , chyba wiosona idzie
oby bo już mnie ten mróz osłabia mogło by być tylko -5 a nie przeszło -10 stopni
zazdroszczę tego spankano ja mysle , normalnie na nic siły dzis nie mialam , mozna powiedzieć ze cały dzionek przespałam
ok kochanenkie ja juz ide spac tysiaka zaliczylam to ide spac jutro sie znow pojawie dobranoc wam
ide ide bo juz ziewam i nadgarstek mnie juz boli od pisania jakby mi ktos zyly wyciagal 22 to przewaznie moja godzina do spania :-)zabcia no co ty![]()
chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)zabcia no co ty![]()
Kogo masz na mysli?chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)