Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sliczny sowaczek moze musisz chwilke poczekac az na stronce ci sie zaladuja ???Kurcze mnie się nie wyświetlają te zdjęcia :-(

mnie od owu do @ sutki piekielnie bola i stercza holipka a w tym cyklu jak bym sutkow niemialaCZy Was też bolą piersi na owul??
oj tez bym chetnie zaszalala sobie na zakupachwitam się nic nie poprawia tak humorku niż zakupy oj dzisiaj zaszalałam a jeszcze tyle zamierzam kupić
cudne te ogrodniczki!!!!olkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniua mamy cywila od dluzszego czasu
a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke
np albo buciki
w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |
kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie
no mnie to nie zawsze ale zdaza sie nie moga pobrac to pobieraja z nadgarstka- i jak ni epotrafia pobrac to i w dole łokciowym i na nadgarstku mam takie wylewy i wygladam jak narkoman- masakra raz tak mialam w lato--- tylko że wtedy nie mialam czym przykryc bo bym sie zagotowala- to byl dopiero widok;-)Nie wiem dokładnie na co, ale na podtrzymanie to są jakieś. Ginek mi to tłumaczył, ale dokładnie nie pamiętam. Mówił coś że jak są problemy z krwią to może to mieć zły wpływ na macicę i później dochodzi do poronień ->zrobił mi jakieś badanie w tym kierunku. Nie wiem jak się to badanie nazywa, dopiero jak wyniki odbiorę to będe mądrzejsza. Ale wiem ze na niektóre będę musiała czekać aż miesiąc.
Ja nie wiem po czym on tak wywnioskował, ale coś w tym faktycznie może być.
U mnie pobranie krwi to wielka walka z żyłami... Dzisiaj to mi kobieta z palca tą krew wyciskała bo z żył przez igłę nie chciała lecieć. A moje ręce po 3 pobraniach wyglądają jak u wieloletniego narkomana. Koszmar jakiś...

:-)hehehe jakoś w to nie wierze i nastawiam się raczej na @ :-)
ciasta jem na przemian z ogórkami kiszonymi hehe![]()
;-)) i nie czulam takiej pracy w podbrzuszu... oby przyniosło oczekiwany efekt czyli fasolinke!!!!u mnie to roznie ale przewaznie nie....CZy Was też bolą piersi na owul??
witam się nic nie poprawia tak humorku niż zakupy oj dzisiaj zaszalałam a jeszcze tyle zamierzam kupić
oj tez bym chetnie zaszalala sobie na zakupachale poszaleje dopiero jak zafasolkoje
![]()
witam się nic nie poprawia tak humorku niż zakupy oj dzisiaj zaszalałam a jeszcze tyle zamierzam kupić