Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no cześć śpisz sobie popołudniu?hejka hejka...
wpadam na chwilkę :-)
ja tez leze w lozku i pisze... i mam jakas taka chandre i dola hmmm nie wiem dlaczego.....
na bloga nie dodałam w sumie jakoś nie pomyślałam o tym widzisz...Kinga a gdzie zdjęcie kanapy?
czekam z niecierpliwością bo ja też chyba coś z tą kanapą zrobię ale jeszcze nie wiem cona bloga nie dodałam w sumie jakoś nie pomyślałam o tym widzisz...
jak już bede miała skończony remont to pokarzę fotki na blogubedzie widać i rogówkę!
![]()
pamiętajże ja też czekam na zdjęcia z twojego remontu!czekam z niecierpliwością bo ja też chyba coś z tą kanapą zrobię ale jeszcze nie wiem co
Nie spałam...tylko zajęłam się obiadem i później moim W ;-) i teraz on śpi a ja siedzę z Wamino cześć śpisz sobie popołudniu?
nawet chłopa ululam żeby tutaj wpaść :-)a nie wiem sama czego chce...co sie dzieje kochana - potulkać troche ???
no bo my mamy komplet wypoczynkowy 1+2+3 takie muszelki i obecnie przemeblowałam naszą sypialnię bo tam wstawiłam 2, u syna fotel, a co zrobię z tą 3 to zobaczę jak będzie cały pokój już zrobiony zreszta wiesz czasem nawet fajnie po kilku tygodniach od remontu zmienić coś np. jak w moim przypadku kanapępamiętajże ja też czekam na zdjęcia z twojego remontu!)
tz chcecie też zmienić na nową??