• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
maćku dowiedz się czy są dotacje na takie przedszkole
no mozna sprawdzic :)
dziewczynki zmykam spac kolorowych snow :-):-)
buzka Tosiuniu
No podowiaduje sie, ale z tego co wiem, to nie tak latwa ja zdobyc... Juz predzej doplaty unijne na dziecko jak juz bedzie otwarte...
Uciekam, bo M wrocil! Papapa!
udanej zabawy :) papap
uciekam kochane
ide spac , moze jutro bedzie lepiej
dobrej nocy zycze
kolorowych :)
dobranoc erba. to kto zostaje ?
ja jeszcze troszku...
Cześć dziewczynki!!!
siemka co tam słychac ?
Witam wieczorową porą :)
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu :(
Pozdrawiam!!!
testów nie robi sie wczesniej mimo , że tak jest napisane ze mozna... ... najwczesniej w dniu spodziewanej @ ....
takz epoczekaj jeszcze troszku :)

A te pierogi to nie na Campolu?
nie tam też mają ale nie jadłam tam lepsze dania obiadowe-my co roku na dzień dziecka z synem tam jeździmy ale to i tak przejeżdzałaś przez chojnice jak z krynicy
Wysłałam Ci chyba tak jak obiecałam w niedziele nie dostałaś, a z ziółkami nie mam nic wspólnego jak na razie
sprawdzę bo czasem mój synek coś mógł odebrać

Cześć piękna!!! A pomogła Ci ona troszkę to juz jutro Ci zacznę pisać!!!! A tymczasem mnie samej by się jakaś terapia przydała!!1

to ja tulam mocno!!!!

ja tez ostatnio jakies doly mam...

o to witaj w klubie ja dzis tez mialam ryczaca caly dzionek , mala dolinka dopadła

to witajcie w klubie raz jeszcze ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie tam też mają ale nie jadłam tam lepsze dania obiadowe-my co roku na dzień dziecka z synem tam jeździmy ale to i tak przejeżdzałaś przez chojnice jak z krynicy

Jechaliśmy z Kościerzyny dokładnie bo mieliśmy tam interes, zatrzymaliśmy się w Campolu a Chojnice może przespałam ops!

No to dziś wieczorem wszystkie zdołowane staraczki się zebrały!

Ja nie tyle mam doła co złosć mnie zalewa. mam głupie baby w pracy, takie do odstrzału, w życiu takich tempych, upartych ludzi nie widziałam!!!:wściekła/y::szok::szok:
ja nie wiem skąd one się biorą:baffled::baffled::baffled:
ale chciałaś mi podesłać jakieś nowości z Twojego kalendarza bo jeżeli myślisz o tej niedzieli to nić nie dostałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry