• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wow to naprawdę poważna decyzja, ja cały czas wierzę że zajdę naturalnie i tyle ale może i mnie kiedyś przyjdzie podjąć taką decyzję.
Co do in vitro to jak tak pomyśle że tyle przygotowań, pobieranie jajeczek, leki to dla mnie to byłby ogromny stres i myślę że już mniejszy stres to zajść naturalnie, oczywiście bardzo przyjemny i nic nie kosztuje.
Cholera czemu my nie możemy zajść w tą ciąże?

No niestety nie wiem tego

A jest już jakaś data?
od 18-tego będę u lekarza

Dzien dobry!:-)
Obudzilam sie na mierzenie tempki (sama, bez budzika:szok:) i jakos spac mi sie juz nie chce...:dry:
Poszlismy wczoraj do knajpy, ale nie bylo karaoke:no: Wypilam dwa browarki i teraz nie wiem, czy wplynelo to na moja tempke, a jesli juz to w ktora strone?:confused:
Kochana, jesli Twoj suwaczek pokazuje faktyczny stan cyklu to na test bylo zdecydowanie za wczesnie i mogl wyjsc negatywny, nawet jesli fasolka jest. Badz dzielna i poczekaj na termin @:tak:

Gratuluje, ze podjelas powazna decyzje:tak: I serdecznie zycze, abys sie za pierwszym razem znalazla w tych 12 procentach:tak:

Dzięki dziewczyny!!!

czy będziesz w tym cyklu chodziła na monitoring?

Nio od 18 -stego siedzę u ginia!!!

uhma bata sama rata
dość czekania
chcemy fasolki i basta
:-p:-p:-p:-p:-p
a teraz wy kochane ciąg dalszy

A to co za czary!!! Ja chyba wybiorę seks czyli zetknięcie z czarodziejska różczką!!!:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no my non stop stykamy sie z różką ale skoro dzisiaj sabat to czary i svensonce się udaje to nam też
ja siedzę z Wami i raczę się domowym winkiem
zdrówko dziewczyny
Wypij za mnie tez!:tak:
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)

Wypij za mnie tez!:tak:
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)
Twoje zdrówko Maćku

a tekst do gara

no dobrze trzeci kieliszek za Ciebie Robin za moje śliczne chłopczyki co się według mojego snu urodziły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry