reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jak wam mija niedziela?

Mnie dziś muli na maksa,jutro do pracy na rano ehh jeszcze tylko 4 dni i urlop.W czwartek po pracy zaczynam pakowanie,na środę mam umówionego fryzjera także tydzień powinien szybko zlecieć:))

reklama
Ale Cię dopadło...ale przy takiej pogodzie to nie trudno o infekcje. Szlag by to trafił...tą zimę!
Miała być już wiosna i co... dowaliło tego śniegu w nocy że ho ho. Nosa się nie chce za drzwi wystawiać a co dopiero żeby iść na jakiś spacer.

A to skarpetusie które kupiłam wczoraj dla fasolki :-)
fajoskie ja wam wrzuce fotke moich paputkow ktore maz dal mi pod choinke jako dowod i potwierdzenie ze chce miec juz nastepne dziecko i chce dzidziusia ale oczywiscie dal mije w pokoju zeby tescie niewidzieli :-) a teraz zmykam budzic mojego spiacego ksiecia niech zasowa do pracy bo rano na badanka a ja wroce do was za godzinke :-)

Ale Cię dopadło...ale przy takiej pogodzie to nie trudno o infekcje. Szlag by to trafił...tą zimę!
Miała być już wiosna i co... dowaliło tego śniegu w nocy że ho ho. Nosa się nie chce za drzwi wystawiać a co dopiero żeby iść na jakiś spacer.
ale skoro ta zima taka sroga to nastepna bedzie pewnielzejsza a wtedy my bedziemy mogly z dzidziami na spacerki chodzic bo niebedzie tyle sniegu nawalone i niebedzie juz taaakich mrozow okropnych :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Och dziewczyny super zakupy zrobiłyście
zabka u mnie @ przyszła niezapowiedziana i bez dużych bóli tylko lekko z rana ale zawsze tak lekko boli przed @ żednych bóli piersi normalnie co cykl to inny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry