reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a możesz podesłać linki :) moze cos dokupie dla Jasiulka

Tosiu przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje , ale ostatnio ledwo żyję wiec mało sie udzielam juz podaje Ci linki

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

u obu sprzedawców fajnie jakościowo rzeczy są :)

dziewczynki czy są jakieś nowe fasoleczki? Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciukaski za każdą z Was, zeby się w tym cyklu udało.

Och dziewczyny super zakupy zrobiłyście
zabka u mnie @ przyszła niezapowiedziana i bez dużych bóli tylko lekko z rana ale zawsze tak lekko boli przed @ żednych bóli piersi normalnie co cykl to inny
oj lopop ;( przykro...a jutro 15 dziesz do gina?

aha i ja tez chce tarota MACKU ja tez che!!!!!! :-)
ja juz w tarota nie wierzę...wg kart powinnam być już w ciaży...5 kart miałam na ciąże :(

wpadłam poczytać wieczorową porą :) dobrej nocy dziewczyny...

reklama
Tosiu przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje , ale ostatnio ledwo żyję wiec mało sie udzielam juz podaje Ci linki

u obu sprzedawców fajnie jakościowo rzeczy są :)

dziewczynki czy są jakieś nowe fasoleczki? Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciukaski za każdą z Was, zeby się w tym cyklu udało.
pajeczko tobie juz 17 tydzien leci???o korcze ale to zlecialo a tak niedawno pisalas ze sie udalo i pokazywalas nam swoj tescior zrdowka dla ciebie i dzidzi :-)

ok kochane nikogo niema wiec ide spac bo rano musze wstac i zaciagnac meza na badanie krwi i moczu mimo ze sama mam cykora bo boje sie strzykawek bleeee ale dam rade jakos to zniose ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry