Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję Ci kochanawidzisz ja lubię być potrzebna ludziom,lubię pomagać i cieszę się z czyjegoś szczęścia i płaczę, kiedy komuś źle.a sama jak mi smutno chowam się w mysiej dziurze, popłaczę trochę i wychodzę
odkąd sięgam pamięcią marzyłam o zostaniu psychologiem.niestety moje marzenia się nie spełniły.dlatego bardzo mi miło, kiedy widzę że chociaż odrobinkę komuś pomogłam
![]()
bardzo dobrze, że się przespałaś słońcewitam ponownie. Spalam 3 bite godziny. Chcialam nie myslec o tym co mnie czeka. Wylaczylam sygnal w komorce i w tym czasie wszyscy sie martwili co sie ze mna dzieje. żle to znosze. Boje sie co jutro lekarz powie. Czy cos zaleci, czy zostawi to naturze![]()
nie bój się lekarza, myślę że On coś poradzi na Twoje problemy.pamiętaj, że musisz być silna.no bo w tym dd poruszają tematy naprawdę różnorodne i nie boją się mówić o niczym.tam nie ma tematów tabu:-)Ja właśnie dzięki DD znalazłam mojego ginkaz którego jestem bardzo zadowolona.
I ogólnie wiele ciekawych rzeczy tam poruszają.
bardzo dobrze, że się przespałaś słońcenie bój się lekarza, myślę że On coś poradzi na Twoje problemy.pamiętaj, że musisz być silna.
superMoje najukochansze laseczki wrocilam juak juz widac od gina widzialam dzidzie 7mm 7tydzien serduszko bijeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale cudna ta Twoja fasolinka
gratuluje!!!!Cześć dziewczyny!
Zrobiłam dzisiaj kolejny test.
Z popołudniowego moczu, 3 dni przed terminem @....
2 kreseczki, ta druga ledwo widoczna, ale jest![]()
trzymam kciuki!!!!!witam
mi @ sie właśnie skończyła, od dziś nowość w staraniach CLO przez 5 dni
najgorsze jest to czekanie, ale myśli trzeba mieć pozytywnie zakręcone po to jestem na tym forum Staranka by zostac Mamą 2010 :-)
pozdrówki
Dziewczynki doczytałam na sierpniówkach i grupie zamknietej że u naszej Pajeczki rozpoczęły sie skurcze i szyjka się skróciła - Pajkaa pojechała do szpitala
Trzymajmy kciuki żeby wszystko było oki &&&&&&&
Jestem i podczytuje![]()
dziękuję Ci naprawdę słońce, to piękne co napisałaś i bardzo budująceto mozsz byc psychologiem znajomowo-rodzinnym ale psycholog nie tylko pociesza, nieraz próbuje odpowiedzieć na trudne pytania, nieraz rozlicza z sytuacji z przeszłosci, nieraz omaga podjać decyzję co do drogi w przyszłosci...psycholog troskę o innych zaczyna od siebie...w mysl przykazania : kochaj bliźniego swego jak siebie samego...ale zacznij od siebie
tego też Tobie zyczę...pomoc innym to moze byc też ucieczka od własnych trosk
dbaj o siebie
dziękuję Ci naprawdę słońce, to piękne co napisałaś i bardzo budującepostaram się trochę zadbać o swoje zdrowie psychiczne, ale myślę że Wy już naprawdę bardzo mi w tym pomogłyście
![]()
to może warto o tych wakacjach pomyśleć i gdzieś wyjechac chociaż na parę dni? najlepiej z ukochanym.i zajmiecie się wtedy tylko sobą, zapomnicie na chwilę o problemach.Z sił już opadłam. Nie boje się lekarza. Idę z kompletem dokumentów i mam nadzieję,że coś na to poleci, bo zwariuję....
Powiem Wam,że nie jest mi łatwo. Nawet nei mam ochoty oglądać mojej kochanej bratanicy, a nie widziałam jej już dobre 3 tyg bo była chora. Ale boje sie,że się rozpłaczę i załamię.
Potrzebuję cholernych wakacji,żeby się wyluzować i nie myśleć o tym wszystkim
prawda kochanasuper
ale cudna ta Twoja fasolinkaja tez taka chcę i poprosze o czary
gratuluje!!!!
trzymam kciuki!!!!!
o matko to ja sie modlę aby z Pajusia i jej synkiem bylo wszystko ok i trzymam mocno kciuki!!!!!!!
a ja wczoraj wrocialm z pracy po 21 ... z takim bolem glowy ze myslama ze oszalej nawet tabletki mi nei pomagaly....
i nie mialam juz sily zajrzec na bb teraz doczytalam wsystkouf uf
jutro i w czwartek moze mnie nie byc bo jestem na wyjezdzie....
ale tryzmam kciuki jak zwykle za nas wszystkie !!!!!
i ślę fluidki dla Nas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czerwone bo to kolor milości a my duuuuzo milości w serduszkach mamy aby obdzielić nią nasze fasolki!!!!!!
prawda????
Lenus a ja nic nie powiem tylko bardzo bardzo mocno Cię przytulę <tulam,tulam,tulam>![]()