Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaaaaaaaaa

a tego żeby zawitała życzę Ci najbardziej.
Ja tez kasy nie mam - licze na kredyt.Maćku bardzo dobry pomysł masz z tym przedszkolem,mnie też namawiają żebym u Nas otwierała bo jest wielkie zapotrzebowanie ale ja kwalifikacji nie mam i kasy zresztą tyż;-)

Ja tez kasy nie mam - licze na kredyt.
Kwalifikacji tez brak - zatrudnie kogos a w miedzyczasie machne podyplomowke.
Jedyne co mam to lokal - do wykonczenia![]()
Tez na to licze;-)To masz juz najważniejsze kochanaa z resztą też sobie poradzisz i się uda na pewno.i tak się tym wszystkim zajmiesz,że przestaniesz myśleć o staraniach i na efekty nie trzeba będzie długo czekać
i będzie szkrabik
![]()
:-)witam już jestemfajnie było u ginka pośmialiśmy się i pogłaskaliśmy po rączkach
jest pęcholek w prawym jajniku ma 14 mm a to 13 dc kazał przyjść za dwa dni i zobaczy czy rośnie i wtedy zadziała ogólnie zrobił na mnie b.dobre wrażenie
;-)
Świetnie że trafiłaś na fajnego ginka!!! Dobry ginek to podstawa.i wogóle najlepsze jest to że umówiłam się z nim prywatnie ale nie miał czasu w czwartek i powiedział żebym dzisiaj przyjechała do szpitala bo ma dyżur i wiecie co nie wziął ode mnie ani grosza bo powiedział że dyrektor szpitala mu dziś płaci to nie bierze i w czwartek też jade do szpitala na dyżur i badanie za free
anioł nie człowiek
![]()
Ha Betusia.... ja w czerwcu schudłam 22 kg..... i z każdą @ zostawało mi 1,5 kg...i teraz ważę znów tyle co przed zrzuceniem i się nie martwię i jakoś problemów z zajściem na razie nie miałam, choć troszkę mam nadwagę... ale stwierdziłam że bez sensu jeszcze raz chudnąć żeby potem przytyć w ciąży, więc po porodzie zamierzam ostro wziąć się za siebie![]()
Dzień dobry Kobietki!
No widzę że ja się dzisiaj pierwsza witam :-)
Czy są jakieś wieści od Pajki ?!?
Wczoraj byłam taka zmęczona że nawet się nie pożegnałam tylko zgasiłam kompa....
Miłego dnia Wam życzę!
ZMykam poczytać co wczoraj jeszcze naskrobałyście!