Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tośka testuj lena testuj nie trzymajcie nas w takiej niepewności
hej :-)tośka testuj lena testuj nie trzymajcie nas w takiej niepewności
Lenka rób tego testa!!!
Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...a może zrób sobie wolnepoleniu****
nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...svensonka prosze choc juz ja wklejalam
wolalabym zeby byla znerwicowana niz zeby ucieklakurcze ja chyba osiwieje jak bede w ciazy ... a jak przyjdzie 24 tc to wyladuje w wariatkowie...
![]()
ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)Świetnie Cię rozumiem.
Mój mąż w łóżku nie grzeszył...nic nie było spontaniczne, tylko wiadomo ->sobota rano... ;-)
Ale już nie jesteśmy razem i dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę![]()
spontany sa najlepsze ;-)Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(
kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...
ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)
Witam Wszystkie!!! Ja jutro mam wizytęu ginia , mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno i owulka łaskawie poczeka!!!