• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie Kochane!

Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :

milo poznac ,
piekna :)

Spokojnie. Każdy moment żeby tutaj trafić jest odpowiedni :-) pisz co Ci siedzi na serduchu -> i choć nie zawsze możemy pomóc to chociaż "wysłuchamy".

a ja nawet Twojego postu nie widzialam

:-)Mysza śliczna ta Twoja fasolina ja też chcę mieć taką i nie wiem czy już mówiłam ale w tym m-cu zachodzę :-D

batonik kochana nie odpow mi odnosnie pecherz co mowi twoj ginek , chodzi mi o wielkosc itp itd :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane!

Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
Oto moja FASOLECZKA :
piękna .
Witaj malutko fasoleczko wita się ciocia L

Witajcie Kochane!

Oto moja FASOLECZKA :

Ej, wzruszacie mnie dzisiaj i co chwilkę mam łzy w oczach...
Piękna fasolinka !!!

reklama
batonik kochana nie odpow mi odnosnie pecherz co mowi twoj ginek , chodzi mi o wielkosc itp itd :)

Nic nie mówił Kochana tylko tyle że u mnie w 13dc pęcholek miał 14mm i w prawym jajniku i kazał za dwa dni przyjść żeby zobaczyć czy rośnie a mówił że nawet przy 18 może pęknąć a powyżej 24 to przerośnięty :tak: zobaczymy jutro już :baffled: mam stresa bo nie wiem czy rośnie :-( a jakby urósł to bym chciała zastrzyk na pęknięcie bo pewności nie mam czy pęka to mój pierwszy monitoring
:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry