wole tak niemyslec lepiej czekac na @ bo jak przyjdzie to niebede rozczarowanamaćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej myslize nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...
zabka ty sie nie kloc bo to owulka!!
svensonka ma jutro rano testowacdzisiaj @ jeszcze nie ma
![]()
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
żabka bedzie dobrze zobaczysz
tempka od diety n ie rosnie az tak 
maćku weselicho koscielne mamy 24 kwietnia wiec mam nadzieje ze juz z fasolka we trojeczke :
maćku weselicho koscielne mamy 24 kwietnia wiec mam nadzieje ze juz z fasolka we trojeczke :
No tak.wole tak niemyslec lepiej czekac na @ bo jak przyjdzie to niebede rozczarowana
Ale dobrze, ze mierzysz tempke, bo jak sie okaze, ze to jednak spozniona owulka nie bedziesz sie wkurzac, ze cykl sie wydluzy. Bo bedziesz wiedziala, dlateg tak jest.
Svensonka
Fanka BB :)
maćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej myslize nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...
zabka ty sie nie kloc bo to owulka!!
svensonka ma jutro rano testowacdzisiaj @ jeszcze nie ma
![]()
No to zaj....iscie a nie w niedziele haha
Łoooo - to juz za miesiac!!!maćku weselicho koscielne mamy 24 kwietnia wiec mam nadzieje ze juz z fasolka we trojeczke :![]()
Wszystko gotowe?
A wesele robicie duze?
ja tam nawert o tym wole niemyslec i sie nienakrecac a ja tez mialam koscielny we 3 w 7 miesiacu hhiiżabka bedzie dobrze zobaczysztempka od diety n ie rosnie az tak
maćku weselicho koscielne mamy 24 kwietnia wiec mam nadzieje ze juz z fasolka we trojeczke :![]()
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kobietki...wróciłam i szykuje jakiś obiad.
Żabko mówili w DD że nieprawdą jest że po tabsach anty trudniej zachodzi się w ciążę...wręcz przeciwnie, bo wyrównują poziom hormonalny. I ogólnie same superlatywy o tabsach...tylko najważniejsze żeby pod okiem lakarza.
missiiss uuu...nie wiedziałąm że za miesiąc weselicho u Ciebie :-) super!
Żabko mówili w DD że nieprawdą jest że po tabsach anty trudniej zachodzi się w ciążę...wręcz przeciwnie, bo wyrównują poziom hormonalny. I ogólnie same superlatywy o tabsach...tylko najważniejsze żeby pod okiem lakarza.
missiiss uuu...nie wiedziałąm że za miesiąc weselicho u Ciebie :-) super!
missiiss1301
maćku no juz tuz tuz
wszystko zalatwione ok 94 nalicylismy ale pewnei przyjedzie z 70 sob
nie stresuje sie nawet bo przeciez to moj 2 slub haha
zabka to mialas fajny brzusio
zabka to mialas fajny brzusio
reklama
missiiss1301
mysza no ba
dzisiaj ide na druga lekcje do kosciola