reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

maćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej mysli :) ze nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...

zabka ty sie nie kloc bo to owulka!! :):D

svensonka ma jutro rano testowac :) dzisiaj @ jeszcze nie ma :)
wole tak niemyslec lepiej czekac na @ bo jak przyjdzie to niebede rozczarowana

reklama
żabka bedzie dobrze zobaczysz :) tempka od diety n ie rosnie az tak :)

maćku weselicho koscielne mamy 24 kwietnia wiec mam nadzieje ze juz z fasolka we trojeczke ::)

maćku mam nadzieje ze wszystko si eulozy po mojej mysli :) ze nazbieram troche sobie do tej pory kasy... wyprawke mam dla dzidzia i to calkiem spora po antosiu wiec duzo wydawac nie bede jedynie nawizyty wiec moze cos akurat odloze i zarobie na szydelku ... po weselu chcemy kupic bandziorowi suke i tez bedziemy chcieli sprzedawac pieski wiec tez sie nazbiera ladny grosz...

zabka ty sie nie kloc bo to owulka!! :):D

svensonka ma jutro rano testowac :) dzisiaj @ jeszcze nie ma :)

No to zaj....iscie a nie w niedziele haha

Witajcie Kobietki...wróciłam i szykuje jakiś obiad.

Żabko mówili w DD że nieprawdą jest że po tabsach anty trudniej zachodzi się w ciążę...wręcz przeciwnie, bo wyrównują poziom hormonalny. I ogólnie same superlatywy o tabsach...tylko najważniejsze żeby pod okiem lakarza.

missiiss uuu...nie wiedziałąm że za miesiąc weselicho u Ciebie :-) super!

maćku no juz tuz tuz :) wszystko zalatwione ok 94 nalicylismy ale pewnei przyjedzie z 70 sob :) nie stresuje sie nawet bo przeciez to moj 2 slub haha :)

zabka to mialas fajny brzusio :D

Svensonka co tam u Ciebie ? jak samopoczucie ?

Tośka jak dotarłaś już do domu to proszę się zameldować -> 16:41 ;-)

reklama
Do góry