Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj nanusia jak dzisiaj samopoczucie?Sukienka jest śliczna. Lubię takie proste sukienki
witaj nanusia jak dzisiaj samopoczucie?
wow jak slicznieJak juz sie chwalimy nasza radosna tworczoscia to ja sie pochwale, jaka wlasnie kartke dla ksiedza zrobilam. W realu tasiemka tez jest fioletowa...
![]()
Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.
ciesze sie ze lepiejRano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.

Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Witaj! Fajnie że już lepiej.
A ta inseminacja to taka droga jest ?!?