reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cieszę się ,że nastawienie juz lepsze ja z M wczoraj rozmawiałam i też już że jeszcze troche poczekamy i raczej nastawiam się na inseminację tylko mi klinika nie odpowiada bo u mnie zostaje tylko Invicta niby coś nowego powstało w Gdyni kiedyś czytałam na boćku (chyba) i może tam
Tośka ale nas przetrzymujesz w tym czekaniu

ja poprostu nie chce się rozczarowac więc poczekam jeszcze :-(
dziewczynki nie posiedze z wami dzisiaj bo net mi padl w domu i siedze na komorce a to kosztuje wiec do juterka moja kochane

reklama
Jeeezuuuuu, dziewczyny wy szaaaaloooneee jestescie:)! Chocbym chciala nadrobic to nie da rady, czyytam, czyyytaaaam i czyyytaaaaaaaaam i konca nie ma-krejzolki:)!
Kochane powiedzcie mi czy u ktorejs z Was byl/jest problem ze strony meza?

cieszę się ,że nastawienie juz lepsze ja z M wczoraj rozmawiałam i też już że jeszcze troche poczekamy i raczej nastawiam się na inseminację tylko mi klinika nie odpowiada bo u mnie zostaje tylko Invicta niby coś nowego powstało w Gdyni kiedyś czytałam na boćku (chyba) i może tam
Tośka ale nas przetrzymujesz w tym czekaniu

Ja jeszcze nei myslalam o klinice. Jak juz podejme ostateczna decyzje to zadzwonie do mejo prowadzacego lekarza i poprsze,żeby mi podpwoeidzial co i jak. Narazie o tym nie myślę, muszę wyluzowac i sie odciac od tych mysli. Juz niedlugo wiosna w pelni, wiec czekaja dlugie spacerki i mam w planach zapisac sie na silownie

A My po obiadku poszłyśmy znowu na podwórko,więc się wybiegałyśmy dziś,że hej! :-D
Dzięki za wszystkie piękne słowa w kierunku mojej Ślicznotki! :-) :tak: :-D

to ja nie bede dziekowac za &&&&&&&&
moja sasiadka sprzedala mi ze jak chce zajsc w ciaze to mam cukier na parapet wysypać :)

Łoooo! Tylko kurka,u mnie,chyba,za długo by na tym parapecie nie pobył,bo pewnie Zuzia by mi go wszamała! :-D :laugh2:

nie kupiłam :-(

jutro miałam robić ale stchórzyłam i nie kupiłam

Ja Cię proszę... Bez takich numerów!!! :wściekła/y:

Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.

Cieszę się ogroooooooooooooooooooooomnie,że zmieniłaś zdanie! :tak: :-)

A ja mam do Was też prośbę. O kciuki. :sorry2:
W poniedziałek chcemy ruszyć z budową... Proszę więc o "kciuki pogodowe"! :tak: ;-) :-)

Agutka &&&&&& za pogodę
nanusia mam nadzieję że jak podejmiesz decyzję i będziesz wiedzieć coś co klinice czy gabinecie to zdradzisz bo ja tak jak pisałam w drogiej Invikcie to nie za bardzo bo to miejsce mnie zdołowało
i nanusia ja żyłam w przeświadczeniu przez pół roku że to wina M bo tak mówił lekarz z NFZ a tutaj już dwoje potem powiedziało że jest ok więc wiesz stąd wniosek wyniki chyba trzeba konsultować z innymi też

Tośka rozumiem i do zobaczenia

no i oczywiście jak ja siedzę to słabo co się dzieje a jak na chwilkę opuszczę stronę to aż 10 stron do nadrobienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeeezuuuuu, dziewczyny wy szaaaaloooneee jestescie:)! Chocbym chciala nadrobic to nie da rady, czyytam, czyyytaaaam i czyyytaaaaaaaaam i konca nie ma-krejzolki:)!
Kochane powiedzcie mi czy u ktorejs z Was byl/jest problem ze strony meza?
A jakie wyniki ma Twoj M? Wczoraj juz pytalam, ale pewnie wymieklas i nie doszlas do mojego posta;-)

no i oczywiście jak ja siedzę to słabo co się dzieje a jak na chwilkę opuszczę stronę to aż 10 stron do nadrobienia
Skads to znam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

tak jakos cicho sie zrobiło
kochane powoli zmykam , ide wysypac ten cukier na parapet:-D
jakbym nie dala rady jeszcze dzis tu zajzec to trzymajcie &&&&&&& za jutro

buziaki

to ja tez poprosze Was kochane o trzymanie kciukasów jutro wizyta i nerwa mam na maxa

a i chyba wysypię ten cukier na parapet ;-)
&&&& nie ma sprawy trzymam od teraz :)

Sukienka jest śliczna. Lubię takie proste sukienki
witaj i ja się ciesze, ze lepszy humorek i mądrzej piszesz...bo wczorajszty pościk był bazadziejny...mądrze napisała Robin...jak odłożysz na rok to bedziesz później żałowała straconego roku :)

Martuska osobiście nie ...mój mąż ma silna armie, ale tutaj to Pajki mążmiał gorszą i im się udało natruralnie. A Twój mąż się juz badał, jakie ma wyniki?

A ja kochane podałam na godzinę...po obiedzie taka lejaca się zrobiłam, ze szok. :)

reklama
Do góry