reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana to trzeba isc na lake i jak bocian bedzie nad toba krazyl to znak ze jestes lub w ciagu paru tygodni bedziesz w ciazy u mnie sie sprawdzilo przy 1 ciazy no ale niestety zakonczyla sie poronieniem i pamietam jak moj jak zopbaczyl bociana ze nad nami krazy to zrobil wieeelki oczy bo jego siostrze tez sie to sprawdzilo hahahah

:-D i dzisiaj cisza na BB jak makiem zasiał bo wszystkie kobietki na łąkę pójdą w poszukiwaniu bocianów.
Swoją drogą ja jeszcze w tym roku nie widziałam, ale to pewnie jeszcze za wcześnie.

reklama
O mój boże...na myśli przychodzą same przekleństwa.

Suzi tulam mocno. Trzymaj się dzielnie kochana!

Ty to za niedługo po diecie będziesz prawdziwy lachonek ;-)
Mnie też się trochę przybrało, ale mam nadzieję że po ciąży wrócę do formy...choć mój W. mi ciągle powtarza że laska jestem najpiękniejsza :-D:-D:-D:-D:-D a ja mu odpowiadam że chyba ta laska sąsiada co się nią podpiera żeby iść równo :-D
A co do toxo to oczywiście że robiła i wsio ok, a kocurek też zaszczepiony coby mi dzidostwa do domu przez przypadek nie przyniósł choć on kot domowy i na zewnątrz nie wychodzi...chyba że ze mną na podwórko na smyczy. ;-)

To są już nowoczesne bociany z GPSem więc nie zabłądzą. :-D
no musze sie wam pochwalic ze jestem juz 2 kg lzejsza :-D:tak: i jestem z siebie dumna ze sie niedaje pokusiom mimo ze chetnie zjadlabym juz cos innego bo juz mi sie o jdzeni nuzi a terazmammoje niadanieprze soba czyli kawe z cukrem :baffled:
jutro zrobie test z porannego, dodam że mam mega turbo zgage od rana - coś okropnego więc znowu sobie wkręciłam że jestem w ciązy ;p
jutro wam dam znać rano ;-)
no koniecznie daj znac ja napewno rano sprawdze ale juz na moim laptopku bo dzis ide go naprawic hura :-D

jutro zrobie test z porannego, dodam że mam mega turbo zgage od rana - coś okropnego więc znowu sobie wkręciłam że jestem w ciązy ;p
jutro wam dam znać rano ;-)

A dlaczego od razu że sobie wkręciłaś... Ja liczę że jesteś!!! &&&

jaka cisza a ja :-(

Ty zostajesz...bo do Ciebie już bociek zawitał. Zostawił fasolkę i zabrał wredotę @!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tu tez z wami zostane nawet jak w nastepnym cyklu zafasolkuje do zadnych ciezarowek niepojde bo was lubie najbardziej :tak:

holerka niemoge wkeic nowego sowaczka takie cosm mi wyskakoje wrrr...
Natknęliśmy się na następujące problemy

• Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 4 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tu tez z wami zostane nawet jak w nastepnym cyklu zafasolkuje do zadnych ciezarowek niepojde bo was lubie najbardziej :tak:
No i ja też zostałam :-) bo tu mi się najbardziej podoba.
Jak wszystkie już zafasolkują to utworzymy sobie nowy wątek -> zafasolkowane staraczki z 2010 :-D

ja tam nie wiem i boje się tego testu jak cholera :-(
ja też zostane ;-)
dziewczyny co pomaga na zgage ;-( mani ranigast nie pomaga ;-(
Reni czyba najlepsze. Ale nie wiem bo ja się męczę czasami z tą zgagą i nic nie biorę.
U mnie najlepszym lekarstwem na wszystko w ciąży jest colka :-)

holerka niemoge wkeic nowego sowaczka takie cosm mi wyskakoje wrrr...
Natknęliśmy się na następujące problemy
  • Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 4 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

Bo masz już za dużo suwaczków. Muszę się mieścić w 4 linijkach.

No i ja też zostałam :-) bo tu mi się najbardziej podoba.
Jak wszystkie już zafasolkują to utworzymy sobie nowy wątek -> zafasolkowane staraczki z 2010 :-D

Reni czyba najlepsze. Ale nie wiem bo ja się męczę czasami z tą zgagą i nic nie biorę.
U mnie najlepszym lekarstwem na wszystko w ciąży jest colka :-)

Bo masz już za dużo suwaczków. Muszę się mieścić w 4 linijkach.
ufff udalo sie ale musialam usunac sowaczek malzenstwa :-p ale ten jest tali ladny ze niech sobie zostanie a jak zajde to motylek bedzie wfrunal w druga strone hehehehehe:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry