reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciiej zaszła w ciażę.:)
Widziałam Twój wykres dlatego do Ciebie skierowałam pytanie bo u mnie wykres wygląda podobnie:)
My szaleliśmy od 8dc prawie codziennie:) i nadal szalejemy bo nie jestem pewna czy owu była....
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Może za bardzo sie pzykładasz do tego. Może dzięki temu, ze w tym miesiącu było inaczej i owulka Cię zaskoczyła okaże sie, ze będziesz miała swoja wymarzoną fasolkę:):):) Trzymam kciuki zeby tak było:)

A co do stażu to podziwiam:) 8 lat...Ja nigdy tak długo z nikim nie byłam... Z moim mężem jestem 2 lata 6 miesięcy i 8 dni:)
u nas staralismy sie pare dni przed owu(ale za daleko chyba)potem w dwa dni przed owu,w nia sama i dzien po (oraz kolejne dni ale wtedy juz bylo po niej a ja jeszcze nie wiedzialam).zaluje ze w dzien przed owu wkorzona bylam ale kto to wiedzial.zreszta czesto wypadalo to wlasnie w dzien przed i nic z tego nie wychodzilo wiec sukcesu i tak to nie zapewnia.(jakos tak codzien po @ mi nie pasuje bo bym zwariowala chyba).
8 lat tez uwazam za cos duzego.szczegolnie ze kiedys nie bylo latwo bo granice nie byly otwarte i koszmar z tymi papierami.poza tym jakis czas mieszkalam w jeszcze innym kraju gdzie on mnie odbieral lub odwiedzial co weekend.jak my to wytrzymalismy?sama nie wiem kiedy to zlecialo!

u mnie koligacja z bliźniakami też jest..moja babcia miałą rodzeństwo bliżniaków, sama urodziłą bliźniaki ( moją mamę i jej brata). Moja mama urodziłą bliźniaki ( moje siostry) a ja jestem siostrą tych bliźniąt-czyli łączenie takie same jak u babci...poczekamy, zobaczymy..:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry