zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja to w ogole jestem z tych wrzeszczących...dobrze, że nasz synek śpi jak zabity:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dopiero co tyle sie naisalam i skasowalam przez przypadek
mmm-mialam juz sie nie wtracac ale sama znow zaczynasz gdybania i nie moge.Dlaczego tak sie meczysz tysiacami pytan i zastanawiasz sie czy to moze to albo moze tamto skoro jedna opcje mozesz potwierdzic lub wykluczyc?My ci juz na tym etapie pomoc nie mozemy.Jesli ta owu byla tam gdzie wypada kreska to jestes juz 15 dpo i jak najbardziej mozesz zrobic test tym bardziej ze temperatura wysoka!Nie wazne jaki test.te najczulsze sa do wczesnego wykrywania (10 dpo),niektorzy je odradzaja bo kobieta ma czasem tyle tego hormonu nie bedac w ciazy wiec rob jakikolwiek z apteki!Poza tym sandrahaha pisala chyba ze ten czulszy wyszedl jej bardzo slabo a ten normalny wyraznie.tylko prosze cie zrob go i nie snuj wiecznych rozwazac co to moze byc.przynajmniej jedno przyblizy cie do pradwy!
nikiforka-co za okropnosc!Zycze powodzenia w dalszej walce.ja tez ciesze sie ze zrobilam sobie usg dopochwowe bo troche mnie to uspokoilo i teraz wiem napewno ze owu byla.troche wczesnie (szkoda ze nie szalelismy wtedy wiecej).
kiciaq-moze tobie sie przesunela?nie testy (choc nalezy je tylko z obserwacjami stosowac i temperatura) nigdy nie zawiodly.kiedys wyszly dopiero 16dpo.wiec staraj sie mimo wszytsko(lekarz odradzil mi sugerowanie sie tylko testami).szczegolnie do skoku temperatury!a testy mozesz robic nadal(ja mialm nie robic ale i tak robilam)
pati-wprawdzie nie jestem mezatka ale staz mam chyba niezly bo prawie 8 lat.To tez sie liczy nie?
rozmawialyscie o jedzeniu?ja uwielbiam jesc!Szczegolnie makarony pod rozna postacia!