M
Malina 79
Gość
Witam wieczorkiem
matko kochana dzień opuszczony i 12 stron czytania!!!
od czego tu zacząć na poczatku może od stazu małżeńskiego bo juz w sumie ponad 7 latek
ale ja to byłam express bo znaliśmy się 3 latka jako kolega- kolezanka jak zaczęliśmy się spotykać "na poważnie" to był 19 wrzesień 2001 a w 2002r w lutym dokładnie 13 okazało się że jestem w ciąży
specjalnie to sie nawet nie zabezpieczaliśmy bo ja juz miałam chetke na dzidzi tylko kazdy sie dziwił
ze najpierw ciąża a potem planowanie wesela (jakby to takie dziwne było-nie te czasy);-)
a jeżeli chodzi o ten dziwny sluz to ja coś takiego miałam takze przed ciążą najpierw myśłałam ze to takie przed @ ale po jakims czasie ujrzałam na tesciku dwie kreseczki
także eijf tego samego życzę
od czego tu zacząć na poczatku może od stazu małżeńskiego bo juz w sumie ponad 7 latek
ale ja to byłam express bo znaliśmy się 3 latka jako kolega- kolezanka jak zaczęliśmy się spotykać "na poważnie" to był 19 wrzesień 2001 a w 2002r w lutym dokładnie 13 okazało się że jestem w ciąży
specjalnie to sie nawet nie zabezpieczaliśmy bo ja juz miałam chetke na dzidzi tylko kazdy sie dziwił
ze najpierw ciąża a potem planowanie wesela (jakby to takie dziwne było-nie te czasy);-)a jeżeli chodzi o ten dziwny sluz to ja coś takiego miałam takze przed ciążą najpierw myśłałam ze to takie przed @ ale po jakims czasie ujrzałam na tesciku dwie kreseczki
także eijf tego samego życzę
u mni podobnie niby na poczatku jak sie mniej objadam to fajnie troche ciuszki lzejsze potem zastój a juz później jakby w drugą stronę znowu przybywało
pa pa:-)
no wiec biore dzisiaj jeszcze B w obroty (pewnie owu jutro bedzie) chociaz wpienil mnie dzis i nie bardzo mi sie chce, ale cuz trzeba bedzie sie przeprosic:-) musze sie dzis postarac, nozki w gore itp bo jutro nie wiem czy nam sie uda, B zajety bedzie do wieczora poznego takze nie wiem czy wymusze jeszcze jedno bzykanko w srodku nocy jak bedzie pewnie padal ze zmeczenia
no nic zobaczymy, ale na wszelki wypadek dzis sie bardziej postaram ;-)