gniesia007
Fanka BB :)
Witam wszystkie starające się i przyszłe mamusie.
Na wstępie GRATULACJE dla tych wytrwałych w walce o dzieciątko(naprawdę podziwiam) i oczywiście dla tych, które już spełniły swoje marzenia
Ja oczywiście jestem świeżutka tutaj ale prześledziłam już troszkę tematów z testami, z badaniem szyjki i starania z waszym udziałem by was poznać:-) i stwierdziłam, że jesteście bardzo życiowe i przyjazne dla nowych
a nie na wszystkich forach się to zdarza.
Zaczęłam z mężem tak prawdę mówiąc pierwszy cykl starań, no i teraz czekam na efekty, do @ mam jeszcze koło 13 dni i mam nadzieje, że z wami ten czas upłynie w spokoju i bez wariactw:-)
podejrzewam, że większość z was przy pierwszym starcie zaglądała na forum by zaczerpnąć wiedzy, więc chyba mnie nie wygonicie co??;-)
Na wstępie GRATULACJE dla tych wytrwałych w walce o dzieciątko(naprawdę podziwiam) i oczywiście dla tych, które już spełniły swoje marzenia
Ja oczywiście jestem świeżutka tutaj ale prześledziłam już troszkę tematów z testami, z badaniem szyjki i starania z waszym udziałem by was poznać:-) i stwierdziłam, że jesteście bardzo życiowe i przyjazne dla nowych
a nie na wszystkich forach się to zdarza.Zaczęłam z mężem tak prawdę mówiąc pierwszy cykl starań, no i teraz czekam na efekty, do @ mam jeszcze koło 13 dni i mam nadzieje, że z wami ten czas upłynie w spokoju i bez wariactw:-)
podejrzewam, że większość z was przy pierwszym starcie zaglądała na forum by zaczerpnąć wiedzy, więc chyba mnie nie wygonicie co??;-)

oficjalnie z pełną premedytacją ;-)
wstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...

a jaka ginka zdziwiona hihi