• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkie starające się i przyszłe mamusie.

Na wstępie GRATULACJE dla tych wytrwałych w walce o dzieciątko(naprawdę podziwiam) i oczywiście dla tych, które już spełniły swoje marzenia
Ja oczywiście jestem świeżutka tutaj ale prześledziłam już troszkę tematów z testami, z badaniem szyjki i starania z waszym udziałem by was poznać:-) i stwierdziłam, że jesteście bardzo życiowe i przyjazne dla nowych:blink: a nie na wszystkich forach się to zdarza.

Zaczęłam z mężem tak prawdę mówiąc pierwszy cykl starań, no i teraz czekam na efekty, do @ mam jeszcze koło 13 dni i mam nadzieje, że z wami ten czas upłynie w spokoju i bez wariactw:-)
podejrzewam, że większość z was przy pierwszym starcie zaglądała na forum by zaczerpnąć wiedzy, więc chyba mnie nie wygonicie co??;-)

reklama
Jak pisze gniesia007 bardzo miło przyjmujecie nowych chętnych :-) Dziękuje, powolutku się tu rozpatrzę i rozgoszczę, poznam każdą z was. Będę sobie czytała codziennie i moze coś tam czasem napiszę ;-):tak:

Trzymam kciuki za nas wszystkie, oby w końcu był sukces.

No i niestety moja radość się skończyła dzisiaj rano zrobiłam test acon ultra czuły i niestety jedna kreska :-( patrze na niego i płakać mi się chce, jedno jest pewne nigdy więcej pre testów i quixxów, no i ze starankami też już odpuszczam bo niestety nie jestem aż taka silna i po każdym niepowodzeniu coraz bardziej się załamuje.

majusia221 nie smuć się:tak:, bądź silna i zaczekaj do poniedziałku i powtórz raz jeszcze, może to taki psikus natury i wyjdą dwie kreseczki:-)
ja taka mądrala jestem a samą mnie to niedługo czeka,, ciekawe co wtedy sobie powiem:confused:

Agniesia82 widzę, że ty też niedługo będziesz oczekująca tak więc nie jestem sama przez te 13 dni:-))

Trzymam kciuki

majusia221 nie smuć się:tak:, bądź silna i zaczekaj do poniedziałku i powtórz raz jeszcze, może to taki psikus natury i wyjdą dwie kreseczki:-)
ja taka mądrala jestem a samą mnie to niedługo czeka,, ciekawe co wtedy sobie powiem:confused:

Agniesia82 widzę, że ty też niedługo będziesz oczekująca tak więc nie jestem sama przez te 13 dni:-))

Trzymam kciuki

No razem czekamy. Może się doczekamy :-) chociaż nie wiem, jakaś taka rozluźniona jestem w tym temacie

Witam wszystkie starające się i przyszłe mamusie.

Na wstępie GRATULACJE dla tych wytrwałych w walce o dzieciątko(naprawdę podziwiam) i oczywiście dla tych, które już spełniły swoje marzenia
Ja oczywiście jestem świeżutka tutaj ale prześledziłam już troszkę tematów z testami, z badaniem szyjki i starania z waszym udziałem by was poznać:-) i stwierdziłam, że jesteście bardzo życiowe i przyjazne dla nowych:blink: a nie na wszystkich forach się to zdarza.

Zaczęłam z mężem tak prawdę mówiąc pierwszy cykl starań, no i teraz czekam na efekty, do @ mam jeszcze koło 13 dni i mam nadzieje, że z wami ten czas upłynie w spokoju i bez wariactw:-)
podejrzewam, że większość z was przy pierwszym starcie zaglądała na forum by zaczerpnąć wiedzy, więc chyba mnie nie wygonicie co??;-)
witamy i zapraszamy czesciej do pisania :-)
No i niestety moja radość się skończyła dzisiaj rano zrobiłam test acon ultra czuły i niestety jedna kreska :-( patrze na niego i płakać mi się chce, jedno jest pewne nigdy więcej pre testów i quixxów, no i ze starankami też już odpuszczam bo niestety nie jestem aż taka silna i po każdym niepowodzeniu coraz bardziej się załamuje.
kochana niepotrzebnie robisz testy przed terminem @ poczekaj az bedzie termin i wtedy zrob i najlepiej bobo testa a nie jakies dziwne testy

a ja zycze wam kobietki milego dnia wlecialam tylko na chwile nadrobic zalegosci i zaraz zmykam pop mala do przedszkola a po obiedzie na spacer obiecalam sobie ze dopuki bedzie ladna pogoda to bede spacerowac zeby niesiedziec ciagle w domu i zeby dupsko mi tak nieuroslo bo i tak juz mam wielkie ;-)

helllo :) ale mnie tu dawno nie bylo :) i nowe staraczki przybyly :D witam dziewczynki i szybkiego zafasolkowania zycze i reszcie oczywiscie tez !!!
kurcze przez te upaly jestem taka wypluta ze koszmar :/ nawet na dwor tylko na sekund piec z psem bo zaraz mis ie slabo robi i odlatuje bbrrr

ide polezec przy wiatraczku milego dnia kobitki :)

Hej!!
Witam nowe staraczki:) i życzę szybkiego zafasolkowania:)
Majusia nie stresuj się nie którym kobietkom dopiero tydzien po terminie @ wychodziły bladziochy a póki nie ma @ to jest nadzieja zaczekaj do terminu @ i wtedy kochana zrób teściora a ja trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam sie czwartkowo:-)
Witam się upalnie:)

W końcu śliczna pogoda mam nadzieję że już tak zostanie:)
Svensonka Gratulacje córeczki:)
Majusia trzymam kciuki Za teściora&&&&&&&&&&&&& i piękne dwie kreseczki:)
Erba robisz testa?

A ja się właśnie dowiedziałam że moja siostra jest w ciąży:) kurczę cieszę sie z całego serca ale pojawia się taki cień zazdrości ....

Czy dawałyście swoim M witaminki salfazin i czy coś pomogły?pozdrawiam :)i lecę na podwórko do wieczorka:)

co do testa to moge zrobić ale na wytrwałość
co do witaminek to ostatnio rozmawiałam z gin i lepsze sa saszetki probaby niz salfazin ale to jest strasznie drogie :-(

Witam się
svensonka super gratuluję córci ( a nie mówiłam, że będzie dziewuszka)no to trzymaj za mnie abym i ja miała córcię kiedyś, Mysza ma syncia, żabka na 99% też, Ty córcię i trzymajcie za mnie &&&&&& za ciążę z córcią (oby w najbliższym czasie)

erba a u Ciebie synuś oczywiście:)
ale duże te nowe buźki , niby mi się podobały ale teraz już mniej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

zmykam bo idzie burza a nie lubie mieć włączonych laptopa jak błyska i grzmi

Synuś fajnie bybyło ,ale obojetne mi co wazne zeby w koncu było , ach...............

Ale dałaś z tymi emotami suuperrr !!!
No to komunikuje z cafejki internetowej w miescie ze moje marzenie sie speli bede miala coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałam się przywitać oficjalnie na waszym wątku, gdyż starania rozpoczęte wczoraj :zawstydzona/y: oficjalnie z pełną premedytacją ;-)
tylko boli mnie ciągle gardło, nie wiem, co z tym zrobić. Już gdzieś dwa miesiące tak mam, brałam antybiotyk, ale żeby jakoś rewelacyjnie pomógł, to chyba nie.

Witam sie i serdecznie pozdrawiam.
Witam :-)
Witajcie Kobietki!

Marta gatuluje córci raz jeszcze!

Batonik jestem :-D wstałam wcześnie ale wybrałam się z W po część do samochodu rano bo mi się w domu siedzieć nie chciało i przeprawa przez Kraków i spowrotem zajęła nam 3 godziny...

erba co tam u Ciebie ?

U nas dzisiaj pięknie...aż za bardzo...biegam po domu w koszulce na ramiączkach i majtkach, bo w innym stroju byłoby nie do wytrzymania.

Pozdrawiam Was wszystkie
Ja również pozdrawiwm Myszko , a u nie jak zawsze zooonnnnkkkkkk !!!!!!
witam się.......... ale cichutko:szok:
Mysza już prawie półmetek:rofl2:
svensonka już 20 tydzień kobieto kiedy to się tak zleciało:szok: &&&&&7 za córcię

erba niech nie przylezie małpiszon ale by była gratka :-p a jaka ginka zdziwiona hihi
Lopciu no zdziwiłaby sie ale niestety miała rację
dzieki za &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry