• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
helllo :) ale mnie tu dawno nie bylo :) i nowe staraczki przybyly :D witam dziewczynki i szybkiego zafasolkowania zycze i reszcie oczywiscie tez !!!
kurcze przez te upaly jestem taka wypluta ze koszmar :/ nawet na dwor tylko na sekund piec z psem bo zaraz mis ie slabo robi i odlatuje bbrrr

ide polezec przy wiatraczku milego dnia kobitki :)

Myszko dobrze cię wiedzieć, faktycznie długo nie czytałam twoich postów. :-) Pozdrawiam serdecznie. Gorąco. ;-)

Hej!!
Witam nowe staraczki:) i życzę szybkiego zafasolkowania:)
Majusia nie stresuj się nie którym kobietkom dopiero tydzien po terminie @ wychodziły bladziochy a póki nie ma @ to jest nadzieja zaczekaj do terminu @ i wtedy kochana zrób teściora a ja trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
no wlasnie ja 3 dni po terminie mialam slaba bladzioche a 2 tluste mialam w 13 dniu po terminie jak zrobilam :-)

no witam sie po małej przerwie zakupowej
a z tym co piszesz zabka to u mnie zmarła babcia i po 11 miwsiącach dziadek i w międzyczasie chyba nawet najprędzej chcrzestny męża i jakoś nie ma dzieci
wiesz to nie zawsze jedt prawdą bo te sprawy u mnie miały miejsce 3 lata temu także ja w to nie wierzę bo jenak to przykre czemu dzistkowie nie mają się cieszyć że zostaną pradziatkami???

a z tym co piszesz zabka to u mnie zmarła babcia i po 11 miwsiącach dziadek i w międzyczasie chyba nawet najprędzej chcrzestny męża i jakoś nie ma dzieci
wiesz to nie zawsze jedt prawdą bo te sprawy u mnie miały miejsce 3 lata temu także ja w to nie wierzę bo jenak to przykre czemu dzistkowie nie mają się cieszyć że zostaną pradziatkami???

no witamy witamy
i co wybrałaś coś ?
lopciu o czym ty piszesz do Zabci bo nie kumam

to przykre no widac nie zawsze sie sprawdza ale akurat u wszystkich co znam tak jest nawet kuzynowi zmarla babcia jak jego zona zaszla w ciaze a teraz jest w dwudziestym ktoryms tygodniu ciazy

reklama
no witamy witamy
i co wybrałaś coś ?
lopciu o czym ty piszesz do Zabci bo nie kumam
no kaski troszkę wydałam no ale trzeba bo ciuszków letnich brak

chodzi o zdanie które zabka napisał że członkowie umierają robiąc miejsce dla nowych członków rodziny

i co nikogo znowu nie ma????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry