Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja tylko na chwilę bo zachwilę ruszam do miasta po sandalki dla małego, palete wody mineralnej[
Hej słonko
Stęskniłam sie![]()

no u mnie tez pieknie upał , lato wreszciea ja tylko na chwilę bo zachwilę ruszam do miasta po sandalki dla małego, palete wody mineralnej
u Ciebie też tak słońce daje, pewnie u mnie będzie burza![]()
zmykam a tak mi się nie chce przez te wyjazdy do SZ. mam jakąś awersję nawet do wyruszenia w miastono u mnie tez pieknie upał , lato wreszcie
miłych zakupów , jakoś poklikamy przy czasie![]()
hellloale mnie tu dawno nie bylo
i nowe staraczki przybyly
witam dziewczynki i szybkiego zafasolkowania zycze i reszcie oczywiscie tez !!!
kurcze przez te upaly jestem taka wypluta ze koszmar :/ nawet na dwor tylko na sekund piec z psem bo zaraz mis ie slabo robi i odlatuje bbrrr
ide polezec przy wiatraczku milego dnia kobitki![]()
no wlasnie ja 3 dni po terminie mialam slaba bladzioche a 2 tluste mialam w 13 dniu po terminie jak zrobilam :-)Hej!!
Witam nowe staraczkii życzę szybkiego zafasolkowania
Majusia nie stresuj się nie którym kobietkom dopiero tydzien po terminie @ wychodziły bladziochy a póki nie ma @ to jest nadzieja zaczekaj do terminu @ i wtedy kochana zrób teściora a ja trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
no witam sie po małej przerwie zakupowej
a z tym co piszesz zabka to u mnie zmarła babcia i po 11 miwsiącach dziadek i w międzyczasie chyba nawet najprędzej chcrzestny męża i jakoś nie ma dzieci
wiesz to nie zawsze jedt prawdą bo te sprawy u mnie miały miejsce 3 lata temu także ja w to nie wierzę bo jenak to przykre czemu dzistkowie nie mają się cieszyć że zostaną pradziatkami???
to przykre no widac nie zawsze sie sprawdza ale akurat u wszystkich co znam tak jest nawet kuzynowi zmarla babcia jak jego zona zaszla w ciaze a teraz jest w dwudziestym ktoryms tygodniu ciazyno witam sie po małej przerwie zakupowej
a z tym co piszesz zabka to u mnie zmarła babcia i po 11 miwsiącach dziadek i w międzyczasie chyba nawet najprędzej chcrzestny męża i jakoś nie ma dzieci
wiesz to nie zawsze jedt prawdą bo te sprawy u mnie miały miejsce 3 lata temu także ja w to nie wierzę bo jenak to przykre czemu dzistkowie nie mają się cieszyć że zostaną pradziatkami???
no kaski troszkę wydałam no ale trzeba bo ciuszków letnich brakno witamy witamy
i co wybrałaś coś ?
lopciu o czym ty piszesz do Zabci bo nie kumam