maćku
Moderatorka
NIe przejmuj sie - u nas juz tez nie ten zar co kilka lat temu... Sama nie wiem czemu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe przejmuj sie - u nas juz tez nie ten zar co kilka lat temu... Sama nie wiem czemu

NIe przejmuj sie - u nas juz tez nie ten zar co kilka lat temu... Sama nie wiem czemu![]()
ja uważam że to przez to ciągłe myślenie wiesz o czymNIe przejmuj sie - u nas juz tez nie ten zar co kilka lat temu... Sama nie wiem czemu![]()
ja uważam że to przez to ciągłe myślenie wiesz o czym
oj to pracoj moj mi dzis niechcial dac :-( mowil ze jest zmeczony ze mam wziac sobie sztucznego kolege wrrrrrr...ale wieczorem mu niepodarujeJa wlasnie jestem w fazie robienia fasolki;-)
jak go dorwe to wiatrak z niego zrobie super minka
a ja dzis nie na m tylko na mala najwiecej bo niewiem czy przez ta pogode czy jak tak jej dzis odbija tak wariuje cuduje i broi ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok grrrrrr...oj to pracoj moj mi dzis niechcial dac :-( mowil ze jest zmeczony ze mam wziac sobie sztucznego kolege wrrrrrr...ale wieczorem mu niepodarujejak go dorwe to wiatrak z niego zrobie
super minkaa ja dzis nie na m tylko na mala najwiecej bo niewiem czy przez ta pogode czy jak tak jej dzis odbija tak wariuje cuduje i broi ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok grrrrrr...
zalezy co...??????zabciu dobre hehehe