reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się jako druga:-))
Ślicznie Twoje maleństwo rośnie:blink: aż się napatrzeć nie mogę.
Też bym chciała córcie ale na razie nie wiadomo czy w ogóle zafasolkowałam, tak mi się dni dłużą i w dodatku nie mam żadnych objawów ciążowych, a zazwyczaj to w połowie cyklu bolą mnie piersi i plecy i nie mogę siadać a teraz nic jak ręką odjął, może to jest objaw:confused: że nic mnie nie boli? he he he
o właśnie któraś z dziewczyn wcześniej pisała, że jej się wyśniła ciąża, mnie się cała noc śniły testy ciążowe z 2 kreseczkami, masakra, ciągle czytam forum i potem takie mam schizy.

W tygodniu jak byłam w pracy to przeleciał nad nami kilka metrów dosłownie BOCIEK, dodam że akurat pracuje z mężem i oboje byliśmy na dworze, może to znak:happy2:

reklama
;-)witam w niedzielne popołudnie

Tez mam taka nadzieje...

NIe wydaje mi sie, ze tylko w tym tkwi przyczyna...

No to super! Czekamy na efekty:tak:
ach wiesz maćku już nie wiadomo co myśleć :-(

Uploaded with ImageShack.us

To moja coreczka 20 tydzien

Śliczna :-) witamy kolejną kobitkę
JESZCZE RAZ WIELKIE GRATKI

Witam się jako druga:-))
Ślicznie Twoje maleństwo rośnie:blink: aż się napatrzeć nie mogę.
Też bym chciała córcie ale na razie nie wiadomo czy w ogóle zafasolkowałam, tak mi się dni dłużą i w dodatku nie mam żadnych objawów ciążowych, a zazwyczaj to w połowie cyklu bolą mnie piersi i plecy i nie mogę siadać a teraz nic jak ręką odjął, może to jest objaw:confused: że nic mnie nie boli? he he he
o właśnie któraś z dziewczyn wcześniej pisała, że jej się wyśniła ciąża, mnie się cała noc śniły testy ciążowe z 2 kreseczkami, masakra, ciągle czytam forum i potem takie mam schizy.

W tygodniu jak byłam w pracy to przeleciał nad nami kilka metrów dosłownie BOCIEK, dodam że akurat pracuje z mężem i oboje byliśmy na dworze, może to znak:happy2:

Witaj :-)
Ach wiesz ja już chyba w te boćki i w cukier i pisanki nie wierzę (maćku wiadomka o co chodzi ;-)) ale cóż w coś trzeba wierzyć
Ale mocno trzymam &&&&&&&& zeby sie udało Tobie i nam wszystkim !!!!!

Ja też w bociany zbytnio nie wierze ale jak już przelecial i to tak nisko to kto wie, może jak nie teraz to następnym razem:-)
ja do @ mam jeszcze ohh z 8 dni, mam tylko nadzieje, że te 7-10 dni trwa zagnieżdżenie to może jutro coś wyniucham.
ehh tak sobie czytałam ten temacik i myslę że niczym się od was nie różnie w tym czekaniu, wszystkie kobietki tak szaleją na początku;-)

Ja też w bociany zbytnio nie wierze ale jak już przelecial i to tak nisko to kto wie, może jak nie teraz to następnym razem:-)
ja do @ mam jeszcze ohh z 8 dni, mam tylko nadzieje, że te 7-10 dni trwa zagnieżdżenie to może jutro coś wyniucham.
ehh tak sobie czytałam ten temacik i myslę że niczym się od was nie różnie w tym czekaniu, wszystkie kobietki tak szaleją na początku;-)

Wiem wiem wszystkie sie tak nakrecamy , ja tez jak dzies jade to wypatruje tych boćków . ale teraz moze powinnam zajrzec do kaspusty;-)

Wiesz nie chce zebys mnie zle odebrała ale poczekaj do terminu @

hehe nie nie, ja tu ani Ciebie ani innych dziewczyn źle nie odbieram, wiem, że wszystkie wasze rady są sprawdzone i nie ma się co tu spierać, że jest inaczej:-)
i z @ tak czy siak muszę zaczekać bo wcześniej się nie dowiem,
czytałam tyle wypowiedzi dziewczyn i zauważyłam że tylko w sporadycznych przypadkach ciąża została tak szybko wykryta.

Ale chcę tu z wami być i pisać, żeby trochę rozładować to napięcie niewiedzy;-)

hehe nie nie, ja tu ani Ciebie ani innych dziewczyn źle nie odbieram, wiem, że wszystkie wasze rady są sprawdzone i nie ma się co tu spierać, że jest inaczej:-)
i z @ tak czy siak muszę zaczekać bo wcześniej się nie dowiem,
czytałam tyle wypowiedzi dziewczyn i zauważyłam że tylko w sporadycznych przypadkach ciąża została tak szybko wykryta.

Ale chcę tu z wami być i pisać, żeby trochę rozładować to napięcie niewiedzy;-)

Cieszymy sie bardzo ze do nas zawitałaś :-)

Powiem Tobie ze dziewczyny są tutaj supeerrr i mozna sie uzależnić od tego watku ;-) ale pozytywnie oczywiście

hej kobitki :) mam fotki ze slubu :) Tosia juz widziala :) jak chcecie to zapraszam na nk :)
o jak ja sie ciesze ze juz upaly troche ustaly bo umieralam... musze was troche ponadrabiac :)

milego weekendu kochane :)

cześć dziewczyny mam takie pytanie do Was bo pewnie orientujecie się lepiej ode mnie
wczoraj byłam na monitoringu tj. 20dc i na jajnikach wsio ok ale na usg zobaczyłam taką kuleczkę jakby pod spodem pod jajnikiem taki pęchlek jak do owu jest to możliwe żeby było widać jak sobie jajeczko wędruje??:szok:chociaż lekarze teraz potrafia dokładnie już na podstwie usg przewidzieć kiedy przyjdzie@ .czy po prostu coś w sprzęcie ???
oczywiście juz nie zdązyłam sie zapytać bo tak to wchodzę tylko na chwilkę dosłownie na 2 minutki
wiem że to dziwne ale mówię wam pierwszy raz coś takiego było widać
dziewię się nad tym ogromnie chyba że mi coś ba oczy padło:sorry:

cześć dziewczyny mam takie pytanie do Was bo pewnie orientujecie się lepiej ode mnie
wczoraj byłam na monitoringu tj. 20dc i na jajnikach wsio ok ale na usg zobaczyłam taką kuleczkę jakby pod spodem pod jajnikiem taki pęchlek jak do owu jest to możliwe żeby było widać jak sobie jajeczko wędruje??:szok:chociaż lekarze teraz potrafia dokładnie już na podstwie usg przewidzieć kiedy przyjdzie@ .czy po prostu coś w sprzęcie ???
oczywiście juz nie zdązyłam sie zapytać bo tak to wchodzę tylko na chwilkę dosłownie na 2 minutki
wiem że to dziwne ale mówię wam pierwszy raz coś takiego było widać
dziewię się nad tym ogromnie chyba że mi coś ba oczy padło:sorry:

bry :)
a masz fotę tego ? , no wiesz w sumie to powinna byc małą kropka ale wiesz nie chce cie tu nakręcać

reklama
bry :)
a masz fotę tego ? , no wiesz w sumie to powinna byc małą kropka ale wiesz nie chce cie tu nakręcać
nie mam bo jak tak chodzę to nie biorę wydruków ma u siebie na kompie
ale kropka gdzie indziej niż na jajnikach no nie bo wiem że kiedyś poprzedni coś tam pod nosem mówił że widać że sobie "idzie".
a wiesz może jak masz 4d to większe????

Do góry