Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to zlecialo wow moj maz ciagle marzy zeby zostac saperem ale jak narazie wojsko milczy i nieprzymuja nowych :-( a znajomosci we wojsku niemamy zeby gdzies mu zalatwic ta prace zawodowego wojaka sapera :-( a przydaloby sie bo lepsza kasa i wlasne mieszkanko by bylo :-(Jakoś powoli leci do przodu ;-) najgorsze są te zmiany ciśnienia :-( nigdy nie bolała mnie głowa na zmianę pogodya teraz owszem
wczoraj to cały dzień spędziłam w łóżku
![]()
Wow fajnie masz z tym urlopema gdzie się wybieracie
Ja jak na razie cały czas mam urloptylko mój R jeszcze nic nie zaplanował bo być może w sierpniu będzie jechał na dozór saperski na 2 tygodnie i dlatego jeszcze nic nie zaplanowaliśmy :-(
hej mysza wow ty juz jestes w 20 tygodniu gratuluje jestes na polmetku jeszcze drugie tyle i bedziecie we 3 pokaz brzuszek kochana :-)Witajcie Kobietki!
no leci jeszcze tydzien i bedzie koniec 1 trymestru hura :-) a ja usg genetyczne bede miala na poczatku lipca w 14 tygodniu i jestem bardzo ciekawa czy lekarzs moglby juz dojrzec jaka plec bedzie jak myslicie????hej dziąłszki kochane
kurcze jakos tak mniej sie tutaj zrobilo laseczek czy mis ie wydaje??
u nas od nocy leje na calego ... pada i pada i pada i konca nie widac bbrrr
tosia to ja zycze udanego urlopiku we dwojeahhh jak ja bym chciala gdzies pojechac oderwac sie od rzeczywistoscinie myslec o glupotach i byc tylko ja i m nad morzem albo w bulgarii jakiejs czy do disneylandu pojechac
narazie tot ylko marzenia :/
zabka, batonik kurcze juz wam 11 tygodnie lecaale to zlecialo
jeszcze troszke i drugi trymest sie zacznie
ja myslalam ze z drugim trymestrem mdlosci przejda ale niestety tak jak w tamtej ciazy teraz tez szybko pewnie mi nie przejda... ok 16 tygodnia chyba w tamtej a w tej zobaczymy.. jakis czas mialam spokoj a poznije dwa dni pod rzad zygalam i chodzilam zmulona bbrrr
svensonka super ze bedziecie mieli corcieja tez bym chciala miec corunie ale z chlopczyka bardzo tez bym sie cieszyla bo Antoś byl upragniony i chyba dlatego
![]()
jutro ide na usg3d dokladne genetyczne wiec mze i o plcui mi cos wspomnijuz kilka grudniowek wlasnie po plenatarnych wiedza co tam w brzuszkach siedzi ahhh jak juz bym chciala wiedziec
milego dnia dziewuszki![]()
Romantyczna wyprawa we dwoje ;-):-)
ja sobie w tym roku też marzyłam o takim domku nad jeziorkiemcisza spokój, las i grill
na razie to jeszcze nic nie wiem może się moje marzenie spełni![]()
a ja mam pustke w glowie no bo tak ostatnio co bylo na obiad pomidorowa, zeberka z sosem kasza z sosem makaron z sosem koltety z ziemniakami klopsy z ziemniakami bigos i takie tam inne i niemam pomyslu :-( a niewiele czasu mi zostalo juz najlepiej to bym kupila pierogi i zrobla do nich cebulke e skwareczkami ale niechce mi sie leciec do miasta hmmm.. jeszcze pomysleŻabko u mnie dzisiaj pomidorówka :-)