reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziąłszki kochane 
kurcze jakos tak mniej sie tutaj zrobilo laseczek czy mis ie wydaje??
u nas od nocy leje na calego ... pada i pada i pada i konca nie widac bbrrr
tosia to ja zycze udanego urlopiku we dwoje
ahhh jak ja bym chciala gdzies pojechac oderwac sie od rzeczywistoscinie myslec o glupotach i byc tylko ja i m nad morzem albo w bulgarii jakiejs czy do disneylandu pojechac
narazie tot ylko marzenia :/
zabka, batonik kurcze juz wam 11 tygodnie leca
ale to zlecialo
jeszcze troszke i drugi trymest sie zacznie
ja myslalam ze z drugim trymestrem mdlosci przejda ale niestety tak jak w tamtej ciazy teraz tez szybko pewnie mi nie przejda... ok 16 tygodnia chyba w tamtej a w tej zobaczymy.. jakis czas mialam spokoj a poznije dwa dni pod rzad zygalam i chodzilam zmulona bbrrr
svensonka super ze bedziecie mieli corcie
ja tez bym chciala miec corunie ale z chlopczyka bardzo tez bym sie cieszyla bo Antoś byl upragniony i chyba dlatego
jutro ide na usg3d dokladne genetyczne wiec mze i o plcui mi cos wspomni
juz kilka grudniowek wlasnie po plenatarnych wiedza co tam w brzuszkach siedzi ahhh jak juz bym chciala wiedziec 
milego dnia dziewuszki
tosia to ja zycze udanego urlopiku we dwoje
zabka, batonik kurcze juz wam 11 tygodnie leca

svensonka super ze bedziecie mieli corcie
jutro ide na usg3d dokladne genetyczne wiec mze i o plcui mi cos wspomni
milego dnia dziewuszki
wow moj maz ciagle marzy zeby zostac saperem ale jak narazie wojsko milczy i nieprzymuja nowych :-( a znajomosci we wojsku niemamy zeby gdzies mu zalatwic ta prace zawodowego wojaka sapera :-( a przydaloby sie bo lepsza kasa i wlasne mieszkanko by bylo :-(Jakoś powoli leci do przodu ;-) najgorsze są te zmiany ciśnienia :-( nigdy nie bolała mnie głowa na zmianę pogodya teraz owszem
wczoraj to cały dzień spędziłam w łóżku
![]()
Wow fajnie masz z tym urlopema gdzie się wybieracie
Ja jak na razie cały czas mam urloptylko mój R jeszcze nic nie zaplanował bo być może w sierpniu będzie jechał na dozór saperski na 2 tygodnie i dlatego jeszcze nic nie zaplanowaliśmy :-(
hej mysza wow ty juz jestes w 20 tygodniu gratuluje jestes na polmetku jeszcze drugie tyle i bedziecie we 3 pokaz brzuszek kochana :-)Witajcie Kobietki!
no leci jeszcze tydzien i bedzie koniec 1 trymestru hura :-) a ja usg genetyczne bede miala na poczatku lipca w 14 tygodniu i jestem bardzo ciekawa czy lekarzs moglby juz dojrzec jaka plec bedzie jak myslicie????hej dziąłszki kochane
tosia to ja zycze udanego urlopiku we dwojeahhh jak ja bym chciala gdzies pojechac oderwac sie od rzeczywistoscinie myslec o glupotach i byc tylko ja i m nad morzem albo w bulgarii jakiejs czy do disneylandu pojechac
narazie tot ylko marzenia :/
zabka, batonik kurcze juz wam 11 tygodnie lecaale to zlecialo
jeszcze troszke i drugi trymest sie zacznie
ja myslalam ze z drugim trymestrem mdlosci przejda ale niestety tak jak w tamtej ciazy teraz tez szybko pewnie mi nie przejda... ok 16 tygodnia chyba w tamtej a w tej zobaczymy.. jakis czas mialam spokoj a poznije dwa dni pod rzad zygalam i chodzilam zmulona bbrrr
svensonka super ze bedziecie mieli corcieja tez bym chciala miec corunie ale z chlopczyka bardzo tez bym sie cieszyla bo Antoś byl upragniony i chyba dlatego
![]()
jutro ide na usg3d dokladne genetyczne wiec mze i o plcui mi cos wspomnijuz kilka grudniowek wlasnie po plenatarnych wiedza co tam w brzuszkach siedzi ahhh jak juz bym chciala wiedziec
milego dnia dziewuszki![]()
Romantyczna wyprawa we dwoje ;-):-)
ja sobie w tym roku też marzyłam o takim domku nad jeziorkiemcisza spokój, las i grill
na razie to jeszcze nic nie wiem może się moje marzenie spełni![]()
romantyczna wyprawa ale raczej w piątke
i akurat mi wypadaja dni płodne podczas urlopu :-) więc może akurat się coś zmajstruje
a ja mam pustke w glowie no bo tak ostatnio co bylo na obiad pomidorowa, zeberka z sosem kasza z sosem makaron z sosem koltety z ziemniakami klopsy z ziemniakami bigos i takie tam inne i niemam pomyslu :-( a niewiele czasu mi zostalo juz najlepiej to bym kupila pierogi i zrobla do nich cebulke e skwareczkami ale niechce mi sie leciec do miasta hmmm.. jeszcze pomysleŻabko u mnie dzisiaj pomidorówka :-)
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Żabko ja CI powiem tak...mój lekarz twierdzi że na usg widać płeć dopiero od 16tc...wcześniej to podobno nawet pod mikroskopem nie widać...I jak sam stwierdził zastanawia go po co lekarze strzelają wcześniej z określaniem, a później muszą odkręcać...choć szanse są 50/50.
Wcześniej to jedynie z badań krwi czy też amino można określić.
Wcześniej to jedynie z badań krwi czy też amino można określić.
Podziel się: