reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

romantyczna wyprawa ale raczej w piątke :) Leon i 2 kici kici
i akurat mi wypadaja dni płodne podczas urlopu :-) więc może akurat się coś zmajstruje

No Tośka to &&&&& zaciśnięte ;-) odpręż się i nie myśl o tym co może być :tak: a takie wyjazdy i oderwanie się od rzeczywistości czasem pomaga :tak: winko etc

Erba witaj kochana, ja się nigdzie nie podziewałam :no: w sobotę byliśmy cały dzionek w Sopocie a niedzielę przeleżeliśmy w łóżku :-D bo bolała mnie głowa :-p

Missiiss1301 heh czas leci nie ma co tylko mi się wydaje że stanął w miejscu i że tydzień trwa miesiąc :-D:-D a z tym usg to też słyszałam że można już się dowiedzieć czasem płci jak jest dobry lekarz, dobrzy sprzęt i fasolka się nadstawi :tak::-D:-D ja będę miała w 13 tygodniu :tak:

87zabka mój R nie jest saperem na co dzień :-D ale ma wszelkie uprawnienia i może jeździć na dozory :tak: które są b. dobrze płatne :tak: dlatego jestem w stanie poświęcić 2 tyg w sierpniu a wyjechać sobie z R tylko na tydzień ;-)

Myszka ja tez dzisiaj gotuję pomidorówkę :-D:-D z ryżem :-p:-p

reklama
Żabko ja CI powiem tak...mój lekarz twierdzi że na usg widać płeć dopiero od 16tc...wcześniej to podobno nawet pod mikroskopem nie widać...I jak sam stwierdził zastanawia go po co lekarze strzelają wcześniej z określaniem, a później muszą odkręcać...choć szanse są 50/50.
Wcześniej to jedynie z badań krwi czy też amino można określić.
a jakie to badanie z krwi???zwykle czy osobne jak interpretowac wyniki?????kurcze ciekawa jestem czy udalo nam sie na chlopca :-)

No Tośka to &&&&& zaciśnięte ;-) odpręż się i nie myśl o tym co może być :tak: a takie wyjazdy i oderwanie się od rzeczywistości czasem pomaga :tak: winko etc

Erba witaj kochana, ja się nigdzie nie podziewałam :no: w sobotę byliśmy cały dzionek w Sopocie a niedzielę przeleżeliśmy w łóżku :-D bo bolała mnie głowa :-p

Missiiss1301 heh czas leci nie ma co tylko mi się wydaje że stanął w miejscu i że tydzień trwa miesiąc :-D:-D a z tym usg to też słyszałam że można już się dowiedzieć czasem płci jak jest dobry lekarz, dobrzy sprzęt i fasolka się nadstawi :tak::-D:-D ja będę miała w 13 tygodniu :tak:

87zabka mój R nie jest saperem na co dzień :-D ale ma wszelkie uprawnienia i może jeździć na dozory :tak: które są b. dobrze płatne :tak: dlatego jestem w stanie poświęcić 2 tyg w sierpniu a wyjechać sobie z R tylko na tydzień ;-)

Myszka ja tez dzisiaj gotuję pomidorówkę :-D:-D z ryżem :-p:-p
aha a to mozna sobie zalatwic takie papiery?? no moj sobie kupil w zeszlym roku wykrywacz i jezdzimy cala rodzinka na wyprawy my to nazywamy poszukiwaniami skarbow hehehehe :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aha a to mozna sobie zalatwic takie papiery?? no moj sobie kupil w zeszlym roku wykrywacz i jezdzimy cala rodzinka na wyprawy my to nazywamy poszukiwaniami skarbow hehehehe :-D

tzn nie wiem czy można załatwić, chodziło mi o to że to nie jest obecnie jego zawód a jeździ tylko na dozory saperskie od czasu do czasu :tak:

znikam dziewuszki na jakiś czas bo muszę iść do sklepu na zakupy

Ostatnia edycja:
Widzę Myszko i Batoniku jestescie na posterunku ,
ja tez zajrzałam zrobiłam wszystko co miałam i patrze w ten ekran jak szpak w piec groszy
a dziewczynki znowu mnie chyba dopada , pewnie niedługo to bede tu sama ze soba pisać

Widzę Myszko i Batoniku jestescie na posterunku ,
ja tez zajrzałam zrobiłam wszystko co miałam i patrze w ten ekran jak szpak w piec groszy
a dziewczynki znowu mnie chyba dopada , pewnie niedługo to bede tu sama ze soba pisać

witaj ponownie kochana ;-) ja właśnie wróciłam ze sklepu, zupka nastawiona i też siedzę przed monitorem i zajadam rogala z makiem :-D:-D

nie stresuj się kochana jeszcze my tu jesteśmy z Myszą ;-) jak dobrze zauważyłaś :tak: i na pewno nie zostaniesz sama :no:

witaj ponownie kochana ;-) ja właśnie wróciłam ze sklepu, zupka nastawiona i też siedzę przed monitorem i zajadam rogala z makiem :-D:-D

nie stresuj się kochana jeszcze my tu jesteśmy z Myszą ;-) jak dobrze zauważyłaś :tak: i na pewno nie zostaniesz sama :no:
a jaksą chandra mnie znowu dopada :-( czeka sie niby na nowy cykl ze nowe mozliwosci a jak juz jest to sie człowiek dołuje ze znowu bedzie zonk :-( i jak tego przyczyna:-(

a jaksą chandra mnie znowu dopada :-( czeka sie niby na nowy cykl ze nowe mozliwosci a jak juz jest to sie człowiek dołuje ze znowu bedzie zonk :-( i jak tego przyczyna:-(

przyczyna jest całkiem naturalna :sorry2: po wielu nieudanych cyklach każdy może mieć dość :-( ale pamiętaj że jest ta iskierka :tak:

reklama
Do góry