lopop
Szczęśliwa mamusia
hm to jedynie ziółkanie clo nie biore przerwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hm to jedynie ziółkanie clo nie biore przerwa
hm to jedynie ziółka
ja zaczęłam w 9 i już jakiś tam był więcmowisz hm??? ale dzis juz 6dc
ja zaczęłam w 9 i już jakiś tam był więc
zrobisz sobie troszkę mocniejsze to się uda potem prześlę instrukcje
zmykam bo nie wstanę jutro
dobranoc
dziekuje jeszcze raz ja tez uciekam
dobranoc
:-)A ja się witam po prawie miesięcznej przerwie. ;-)
Tosiu,dzięki za smski i pamięć!:-)
no to spotkacie sie szybciej tak dlugo na niego czekaliscie i sie staraliscie to teraz spieszno mu do was :-) ;-) ja bym chciala zeby urodzilo sie w grudniu chociaz czasem mam mieszane uczucia co do tego czy wolalabym w grudniu czy w styczniu
Witam sie
no dokładnie, a na kiedy masz termin??
Co do pisu to ja sie nie wypowiadam bo to banda kretynów jest, ale nie wiem czy są przeciwnikami czy zwolennikami in vitro?
ja tez mam problem z przetluszczajacymi sie wlosami :-(chyba kupię sobie jakieś ziołowe płukanki no ja teraz też codziennie a tak to ze względów kosmetycznych(czyt. nie czułam się i suche końcówki wg mnie się robią) myłam co 2 dni
oj ty tak dlugo cie niebylo ze az sie martwilysmy ze cos sie stalo co u ciebie nowego i jak tam staranka???A ja się witam po prawie miesięcznej przerwie. ;-)
Tosiu,dzięki za smski i pamięć!:-)
na 9 stycznia :-)Witam sie
no dokładnie, a na kiedy masz termin??
Co do pisu to ja sie nie wypowiadam bo to banda kretynów jest, ale nie wiem czy są przeciwnikami czy zwolennikami in vitro?