reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to rzeczywiście miałaś fuksa bo widać że nówki i raczej za tanie nie były
i bardzo dobrze że tak udało |Ci się
Zanetko ale ci te tygodnie lecą dziewczyno pamiętam jak się chwaliłaś a tu już 11 tydzień ohoho
no kochane opuszczam Was ale myślę że wybaczycie mi bo dzisiaj nasze małe święto idę do M
papa
nomy mamy tu taka babke na lumpiku co zawsze ma swietne ciuszki a najdrozszy ciudszek u niej kosztuje 5 zl wiec idzie sie super opkupic

oczywiscie zmykaj ja tez juz myakam bo potem znow niezasne papapapap

reklama
Witam się porankowo. ;-)

Dziękuję za powitanko! :-) Strasznie miło się zaskoczyłam. :-) :-) :-)
Co u Nas,hm... W sumie bez zmian. ;-)
Zniknęłam z BB,gdyż musiałam zrobić ze sobą porządek i odnaleźć się jakby w sobie nowej. ;-) Poukładałam sobie w główce pewne sprawy,no i do Was powróciłam. :-)

Myszka,pytałaś o pieska - szczerze? Jakoś nie miałam głowy o tym teraz myśleć. :sorry2:

Ubranka maluszkowe,dziweczynki - śliczne! :-)

Aha,no i zaczęliśmy 11. cykl starań. ;-)

Witam się porankowo. ;-)

Dziękuję za powitanko! :-) Strasznie miło się zaskoczyłam. :-) :-) :-)
Co u Nas,hm... W sumie bez zmian. ;-)
Zniknęłam z BB,gdyż musiałam zrobić ze sobą porządek i odnaleźć się jakby w sobie nowej. ;-) Poukładałam sobie w główce pewne sprawy,no i do Was powróciłam. :-)

Myszka,pytałaś o pieska - szczerze? Jakoś nie miałam głowy o tym teraz myśleć. :sorry2:

Ubranka maluszkowe,dziweczynki - śliczne! :-)

Aha,no i zaczęliśmy 11. cykl starań. ;-)

ładna fryzurka ;p
p.s. mam podobna teraz :o)

hej kochane :)

agutka!!!!!!!!! jak ja cie dawno nei widzialam :szok: fajnie ze jestes :) i super fryzurka :) ładny awatarek :)

zabka ciuszki przepiekne !!!! :)

a ja jestem po wczorajszym usg genetycznym :) i wsio ok jest :) i chyba dziewuszka bedzie :) babka powiedziala ze dzidzio ladnie sie ulozyl i na jej oko to bedzie dziewuszka na 70% :-) moje marzenia sie spelnia moze ;-) a tu cipeczka na zdjeciu :-p ja tu siurka widze ale doktorka sie upiera ze to łechtaczke bardziej przypomina niz siurka :-) za 3 tygodnie pewnie bede miala wiecej pewnosci oby tylko nic nie wyroslo tam wiecej :-)

cześć:-)
Znowu witam;-)
Nadrabiam zaległości i widzę, ze staraczek coraz mniej:tak::tak::tak:Ciekawe jak tam na liscie...wiecej czerwonych mam nadzieję:-)
Żabka pytałaś na jakim wątku jestem. NA wrześniu:tak::tak: Ja jeszcze 2 miechy i mogę rodzić:tak: Szew mi sciagaja w 35tc i wtedy to już niech siędzieje wola nieba;-)
Miłego dnai wszsytkim:tak:

Witam się po długiej nieobecności.
Nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta.
Nie mam kiedy tu zaglądać bo nadal w trakcie przeprowadzki ale już bliżej końca. Wpadłam tylko powiedzieć że znowu klops :( Dzisiaj dostałam babajage i mówiąc szczerze już mam tego dosyć!!!! Nie wiem czy chce się jeszcze męczyć i ciągle załamywać z każdą kolejną @. Jakoś tak straciłam nadzieje...
Dzisiaj jade na 17 na rozmowe o prace, zobaczymy może chociaż w tym temacie mi sie poszczęści...
Trzymajcie się, buziaki dla Was wszystkich

Ostatnia edycja:
tasiulka nie załamuj się, będzie dobrze, może to już ostatnia @ i przez dziewięć miesięcy się nie pojawi :tak:. Nigdy nie trać nadziei!!! Ja w tamtym tygodniu też strasznie przeżywałam, że znowu się nie udało, chciałam rezygnowac, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, będzie dobrze zobaczysz, musi się wreszcie udać. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& za rozmowę.

zabka świetne ciuszki, napatrzeć się nie mogę, ja ostatnio pożyczałam bratowej po mojej Gabi ubranka i jak przekładam te ciuszki to aż łezka w oku mi się zakręciła bo chciałabym już niedługo tulić w ramionach moją kruszynkę.

agutka zgadzam się z moimi poprzedniczkami świetna fryzurka, super wyglądasz.

mississ super ze wszystko w porządku z dzidzią, na pewno będzie dziewczynka. Przesyłam ci link do stronki na której są interpretacje płci ze zdjęc usg Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

Ja jurto albo po jutrze dostane @ cycki jak balony w dodatku bolą no i zła chodzę jak osa, aż m się śmiał, że dobrze, że dzis idzie na drugą zmiane do roboty bo by ze mną nie wytrzymał chyba.

reklama
Do góry