tasiulka nie załamuj się, będzie dobrze, może to już ostatnia @ i przez dziewięć miesięcy się nie pojawi

. Nigdy nie trać nadziei!!! Ja w tamtym tygodniu też strasznie przeżywałam, że znowu się nie udało, chciałam rezygnowac, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, będzie dobrze zobaczysz, musi się wreszcie udać. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& za rozmowę.
zabka świetne ciuszki, napatrzeć się nie mogę, ja ostatnio pożyczałam bratowej po mojej Gabi ubranka i jak przekładam te ciuszki to aż łezka w oku mi się zakręciła bo chciałabym już niedługo tulić w ramionach moją kruszynkę.
agutka zgadzam się z moimi poprzedniczkami świetna fryzurka, super wyglądasz.
mississ super ze wszystko w porządku z dzidzią, na pewno będzie dziewczynka. Przesyłam ci link do stronki na której są interpretacje płci ze zdjęc usg
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
Ja jurto albo po jutrze dostane @ cycki jak balony w dodatku bolą no i zła chodzę jak osa, aż m się śmiał, że dobrze, że dzis idzie na drugą zmiane do roboty bo by ze mną nie wytrzymał chyba.