Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja bede miala pewnie na poczatku lipca w 14 tygodniu bo 29 czerwca mam dopiero wizyte u gina :-/ i czekam z niecierpliwoscia moja ciuchcia na sowaczku wreszcie sie ruszyla bo wydawalo mi sie ze stoi w miejscua wiesz już kiedy będziesz miała usg genetycznebo podobno czasem na nim już mówią płeć
ja mam mieć w 13 tyg
![]()
witam dlugo cie niebylo pisz czesciej co tam u ciebieWitajcie weteranki bbale Wasze suwaczki posuwają się do przodu z prędkością światła
ja Was podczytuje od czasu do czasu ale jakos nie mam weny wejsc i cos napisac
Żabciu ciuszki boskie
jak sie nasze Mamusie i nasze staraczki czują????
no w 12 tygodniu to podobno chlopiec i dziewuszka wygladaja tak samo ale ja niewiem i znajac moje szczescie napewno nic niebedzie widac mala tez sie plecami odwrocilatak tak, ale cos mi się zdaje, ze to będzie lipiec jednakale zobaczymy :-)
ja juz wiedziałam od 12 tc, ze możliwe, ze chłop, ale na 30 % potem potwierdziło się dopiero w 21 tc bo mały się chował![]()
hejka co tam u ciebiecześć zabko kinga i Betusia
och betusia ostatnio nie pisałaś z nami za dużo myślałam że jesteś gdzieś na szkoleniu??
no i batonika nie ma a mi sie pralka zepsuław sobotę i jeszcze nie kupiłam po prostu nie mam czasu
![]()
pewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)no wkoncu wrocila nasza gutka ta co codziennie sie wita jako pierwszaWitam się z rana i od razu bardzo dziękuję za komplementy.
Miłego dzionka!

oj bardzo bardzo na chlopca :-) a ciesze sie ze szymus zdrowy i rosnie jak na drozdzach kochana czy ja sie wkoncu doczekam fotki twojego i mississ brzuszka prosze juz 2 tydzien i nic jeszcze niewidzialam :-(Witajcie!
Agutka super ta nowa fryzurka!
missiiss no to trzymam kciukasy za panienkę :-) żeby na kolejnym usg się potwierdziło na 100%
Svensonka, Żabka fajne ciuszki :-) Żabko widzę że Ty się na chłopca nastawiasz bardzo.
Batonik u Ciebie też obstawiam Kajtulka...jak Ci pisałam :-)
Ja po wczorajszej wizycie jestem mega szczęśliwa. Szymon pięknie rośnie i jest zdrowiutki.
Miałam robione połówkowe i wszystki parametry ok. Bardzo się cieszę.
Miłego dnia Wam życzę!
wow no to super szybko wyszedl test gratuluje kazda by chciala zeby tak szybko wychodzily :-) powtorz za 2 dni to beda juz tluste krechyWitam wszystkie Panie
Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłampewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.
:-):-):-):-)gratulazie!!!!!Witam wszystkie Panie
Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłampewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.