reklama
cześć szatyka;-)witam Blondyny :-)
Jak to jasnowidz? NAjpierw pospraszasz wszyskich na nk a pozniej sie dziwisz, ze Cie na ulicy rozpoznaja?;-)jasnowidz?!
Hej Maćku
Jak to jasnowidz? NAjpierw pospraszasz wszyskich na nk a pozniej sie dziwisz, ze Cie na ulicy rozpoznaja?;-)
Ahh racja

Lopop czy można już zacząć trzymać kciuki ?? skoro dziś 25 dc

hej babolki blondyny i szatynki :-) ja tez szatynkaale szalejecie a ja musialam nadrobic styczniowki masakra tyyle czytania
Witaj Żabko ;-)
ja na styczniówkach po łebkach przeczytałam

powiem Wam, że dziś przeżyłam szok

reklama
norma u nas sa tylko 2 apteki i w bu roznica cen jest 1-5 zl na 1 leku wiec duza a itak wikszosc ludzi jezdzi 25 km do grudziadza bo tam maja te apteki z lekami za grosz i jak ludzie wykupoja comiesieczne recepty to jak u nas placili 300-400 zl miesiecznie za recepty tak tam placa niecale 100 zl max 150 zl wiec roznica masakrycznaWitaj Żabko ;-)
ja na styczniówkach po łebkach przeczytałambo mi się nie chciało tyle
powiem Wam, że dziś przeżyłam szokza ostatnią receptę płaciłam 120 zł a dziś za to samo w innej aptece 86 zł
zdzierstwo co
![]()
kochana ten twoj bocian jak w styczniu doleci to padnie ze zmeczenia ciagle tak macha skrzydlami

batonik dodalam kilka linkow na styczniowkach 1 z serialem o mlodej mamie :-) moze sz tam zajrzec w wolnej chwili ja sie wciagnelam i czekam na kolejny odcinek w poniedzialek :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: