reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej babolki blondyny i szatynki :-) ja tez szatynka :-D ale szalejecie a ja musialam nadrobic styczniowki masakra tyyle czytania

Witaj Żabko ;-)

ja na styczniówkach po łebkach przeczytałam :zawstydzona/y: bo mi się nie chciało tyle :laugh2:

powiem Wam, że dziś przeżyłam szok :szok: za ostatnią receptę płaciłam 120 zł a dziś za to samo w innej aptece 86 zł :szok: zdzierstwo co :confused2:

reklama
Witaj Żabko ;-)

ja na styczniówkach po łebkach przeczytałam :zawstydzona/y: bo mi się nie chciało tyle :laugh2:

powiem Wam, że dziś przeżyłam szok :szok: za ostatnią receptę płaciłam 120 zł a dziś za to samo w innej aptece 86 zł :szok: zdzierstwo co :confused2:
norma u nas sa tylko 2 apteki i w bu roznica cen jest 1-5 zl na 1 leku wiec duza a itak wikszosc ludzi jezdzi 25 km do grudziadza bo tam maja te apteki z lekami za grosz i jak ludzie wykupoja comiesieczne recepty to jak u nas placili 300-400 zl miesiecznie za recepty tak tam placa niecale 100 zl max 150 zl wiec roznica masakryczna

kochana ten twoj bocian jak w styczniu doleci to padnie ze zmeczenia ciagle tak macha skrzydlami :-D:-D:-D 24 godziny na dobe hahahahaha

batonik dodalam kilka linkow na styczniowkach 1 z serialem o mlodej mamie :-) moze sz tam zajrzec w wolnej chwili ja sie wciagnelam i czekam na kolejny odcinek w poniedzialek :-)

Ostatnia edycja:
Do góry