• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no ja jeszcze siedzę ale szukam czegoś w necie na temat raportów z ewaluacji
więc jestem i mnie nie ma:)
Na pocieszenie powiem, ze ja musze napisac protokol z rady podsumowywujacej. :eek:

dziewczyny nie wiecie moze jak jest z testami owu po owulacji, czy ZAWSZE jak jest kobitka w ciazy to wyjdzie jej pozytywny
???? bo moze bym sprobowala tego
Nie zawsze. Kiedys czytalam artykul na ten temat - hormony LH i HCG maja cos tam wspolnego, dlatego testy owu moga wychodzic pozytywne bedac w ciazy. Producenci nie wpadli natomiast na to, ze babki beda z ich pomoca sprawdzac, czy sa w ciazy i tego nie uwzglednili;-) Ale nie mozna przyjac, ze jesli wychodza pozytyne musi to oznaczac fasolke i odwrotnie...

dziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.
No wlasnie mialam spytac, czy robilas kolejnego testa:tak: Ale juz wszystko jasne. Super!

Strasznie chce żeby to była prawda, ale się boje, że znowu pomyłka z testem bo troszkę już to przerobiłam, wrzucam zdjęcie (jak mi się uda), nie wyraznie i kreska blada okropnie ale na żywo jest lepiej widoczna, widac marny ze mnie fotograf albo aparat do bani tescior 2.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry