maćku
Moderatorka
Wszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?cześć zabka
pusto tu przez ten weekendstrasznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?cześć zabka
oj pusto pusto niewiele do nadrabianiacześć zabka
ja musze sie przyznac ze niebylam i raczej niepojde jak zobaczylam jak tesc wyzwal znajoma od kretynek bo zaglosowala na komorowskiego a nie na kaczynskiego tak jak on to szok ten czlowiek ma cos nieteges z glowa kazdy glosuje jak chce ja tez bym chyba na komorowskiego glosowalaWszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
hej batonik juz nam 12 tydzien sie zaczal :-) i pierwszy trymestr za tydzien bedzie za nami i zacznie sie 2 jupiiii:-) niektórzy odsypiają Grand Prix;-)
Witam![]()

hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnieWszyscy poszli na wybory;-) A Ty juz glosowalas?
Przykro mi:-(hm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-wściekła/y:
i dlatego już nie poszłam położyłam się w wyrko i beczałam jak bóbr
![]()
Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej
Moze to mi pomoze...oh lopciu tak mi przykrohm, byłam gotowa żeby pójść no ale przyszła załamka u mnie
na wkładce po południu pojawiły sie różowe plamki a więc jutro indianka do mnie zawita
mimo że naprawdę się nie nastawiałam w tym cyklu ogromnie mnie boli że się nie udało
znowu były a raczej są łzy, obraza na cały świat i czuję się taka do niczego ,ach szkoda pisać:-wściekła/y:
i dlatego już nie poszłam położyłam się w wyrko i beczałam jak bóbr
![]()
:-( czemu to zycie jest takie okrotne i tak doswiadcza te ktore sie staraja 
maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???Przykro mi:-(
Ale na pocieszenie i powiem, ze ja mam ten cykl rowniez w plecy, bo owulka byla pozno i sie niestety "nie wstrzelilismy"Dobrze, ze robilam testy owu, bo tak bym pewnie latala, ze @ mi sie spoznia. A tak to wiem, ze bedzie pozniej bo owulka byla pozniej
W piatek ide do gina po wspomagaczeMoze to mi pomoze...
nie mam pojęcia dlaczego tak jestoh lopciu tak mi przykro:-( czemu to zycie jest takie okrotne i tak doswiadcza te ktore sie staraja
![]()
maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???

A dziś taki piękny sen miałam - synek mi się śnił - znów jestem pełna nadzieji i walczę :-)