K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Witam porannie przy tościkach i herbatce
Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że![]()
wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka;-) a &&&&&&&&& nadal za Wszystkie zaciśnięte :-)
Myszka jesteś???
Tośka uśmiechnij się kochana![]()
Czarownica czy jak ?? ;p skad wiesz ze mam doła dzisiaj
wszystko będzie dobrze ;-) spróbuj uwierzyć bo wiara czyni cuda ;-)Czarownica ;-)
nie smutaj się, tulam Cię mocno, najmocniej jak potrafięwszystko będzie dobrze ;-) spróbuj uwierzyć bo wiara czyni cuda ;-)
Dla wszystkich smutasków robaczek zapylacz:-)
wiesz niby wierze ale jak przychodzi @ to mam juz dość :-( do tego mam takie bóle w tym miesiącu że wytrzymac nie mogę :-( cycki nie bola a szczypią brzuch rozrywa - chyba dla tego że tak pasukdnie sie czuje mam juz dośc :-(
a łykasz kwas foliowy bo czytałam że on łagodzi objawy @
ja łykałam chyba z rok przed fasolką i nie bolał mnie brzuszek tak jak kiedyś, że z bólu wymiotowałam i mdlałam wiem że nie łatwo Tośka, ale teraz nie możesz się poddać po takim czasiea łykasz kwas foliowy bo czytałam że on łagodzi objawy @
ja łykałam chyba z rok przed fasolką i nie bolał mnie brzuszek tak jak kiedyś, że z bólu wymiotowałam i mdlałam
![]()
biorę kwas foliowy od poczatku starań :-(
Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła :-(
a może to wcale nie @ czai się za rogiem